כשכל אזרחי המדינה בכו, כאבו וציינו שנתיים לטבח השבעה באוקטובר, חן דריקס כוכבת העונה השישית של "חתונה ממבט ראשון", חוותה אובדן אישי כואב משלה.
אביה של חן, רפאל דריקס, הלך לעולמו, וברגעים אלה ממש נערכת הלוויתו בבית העלמין בהוד השרון. חן שיתפה באובדן הפרטי שלה ברשתות וכתבה "אבא שלי הכל יכול, הגיבו והחסון כבר לא איתנו, הלב מפורק".
דריקס, פרצה לחיינו כשצעדה בשביל חופה בריאליטי "חתונה ממבט ראשון", שם פגשה את החתן יוסי עזרא, השניים ריגשו את הצופים כשבחרו להמשיך יחד גם בסיום התהליך, אך לאחר מספר חודשים יחד החליטו להפריד כוחות.
כזכור, כל אחד מהם פצח בזוגיות חדשה, שלא צלחה והם חזרו לסטטוס של רווקות ונותרו בקשר חברי קרוב. דריקס אף אמרה כי היא לא פוסלת קאמבק זוגי עתידי. "לא יודעת להגיד מה יהיה, נכון לעכשיו אנחנו בנפרד. אנחנו בקשרים חברתיים מאוד טובים, לא שוללת שום דבר", אמרה דריקס בראיון שהעניקה.
דריקס ועזרא צפויים לחזור שוב למסך לתוכנית ריאלטי, הפעם לא בתוכנית שידוכים אלא כחברים טובים ואקסים שרצים יחד למיליון, בעונה החדשה של "המירוץ למיליון" בתוכנית הריאלטי של קשת 12.