אמש (ראשון) הזמר כפיר צפריר ונטליה תהילה נישאו בחצר נצר באירוע מתוקתק בהפקתו של אדם סרור. את שמלת הכלה עיצבה אילנית מזרחי, והצלם אור גפן תיעד את הערב המרגש.
בין האורחים בלטו לא מעט שמות מוכרים: אנה זק, נטע ברזילי, שחר טבוך וארוסו אמיר אהור, רותם כהן, סנה סוקול, ספיר קשטי, יואב אליאסי ("הצל") ואחרים. גם הנשואים הטריים יוגב מלכה וג'וליה שחר הגיעו לפרגן.
אל האירוע הצטרף גם שורד השבי אלי-ה כהן, שמונה חודשים אחרי שחזר מסיוט של 505 ימים במנהרות חמאס, שם הוחזק בשבי. כהן, שהתארס לאחרונה לזיו עבוד – שניצלה בעצמה לאחר שהסתתרה ב"מיגונית המוות" – הגיע עם ארוסתו והשניים שיתפו כי כבר החלו בחיפושים אחר אולם ומכוונים לחתונה גדולה של כ-1,000 מוזמנים.
מי שמשך הרבה תשומת לב היו האחים שניר וספיר בורגיל מ"האח הגדול", שהופיעו יחד לראשונה מאז סערת הגירושים שעסקה בהם והובילה לכותרות רבות. השניים הגיעו כתף אל כתף ונראו צמודים מתמיד.
רגע מעניין נוסף נרשם כשדניס אוסטימנקו-ויינשטיין, המוכר יותר בכינוי GeeGun, עלה לבמה. הראפר הרוסי-אוקראיני, בעל רקע יהודי, הופיע במקום יחד עם בנו ונראה כשהוא חובש כיפה. ג'יגן מגיע לישראל לעיתים תכופות וממשיך לשמור על חיבור לשורשיו.