בוועידה השנתית השלישית של ארגון "למענכם", שנערכה בשיתוף אוניברסיטת רייכמן, השתתפו קרוב לאלף רופאים, חוקרים, מדענים ואנשי הייטק. הוועידה, שנערכה תחת הכותרת "בינה מלאכותית במערכות הרפואה“, הציגה שורה של חידושים ודיונים מעמיקים סביב השפעת הטכנולוגיה על עולם הרפואה והחברה הישראלית.

במהלך הוועידה נשא דברים נשיא המדינה, יצחק הרצוג, שאמר: "שיתוף הפעולה כאן הוא מכפיל כוח בהתמודדות עם האתגרים. זוהי דוגמה לישראל שמחברת בין מדע, חדשנות ורוח אנושית“.

ברוך שיינברג, בקבלת אות הוקרה מהיו''ר והמייסד יוסי ערבליך ונשיא הארגון פרופ' יוסי פרס (צילום: באדיבות המצולם)
ברוך שיינברג, בקבלת אות הוקרה מהיו''ר והמייסד יוסי ערבליך ונשיא הארגון פרופ' יוסי פרס (צילום: באדיבות המצולם)

נשיא ומייסד אוניברסיטת רייכמן, פרופ’ אוריאל רייכמן, התייחס לסוגיה חברתית חשובה ואמר: "המדינה קיפחה סטודנטים פצועי צה"ל במימון הלימודים - למענכם השיג להם מלגות. זהו תיקון אמיתי לצדק חברתי“.

דיקן בית הספר לרפואה דינה רקנאטי, פרופ’ ארנון אפק, התייחס לשיטות ההוראה ברפואה והוסיף: "הדרישה לנתיחת גופות בלימודים - מיותרת. בעידן של הדמיות מתקדמות, אפשר ללמוד ולתרגל גם בדרכים אחרות“.

איש העסקים בני אלג'ם בקבלת אות הוקרה מהיו\'\'ר והמייסד יוסי ערבליך ונשיא הארגון פרופ' יוסי פרס בועידה הרפואית השנתית של הארגון.
איש העסקים בני אלג'ם בקבלת אות הוקרה מהיו\'\'ר והמייסד יוסי ערבליך ונשיא הארגון פרופ' יוסי פרס בועידה הרפואית השנתית של הארגון.

יו"ר ומייסד הארגון, יוסי ערבליך, סיכם בדברים נרגשים: "אחרי המלחמה, העם מבקש תקווה לאחדות. בבתי החולים, המחלוקות והדעות הקדומות נעלמות - זהו מודל שצריך לייצא גם מחוץ למרכזים הרפואיים“. הוועידה שיקפה את השילוב בין רפואה, טכנולוגיה וערבות הדדית, ומיצבה את "למענכם“ כגשר בין עולם המדע לחברה הישראלית.

- בכירי וזכייני קבוצת BBB חזרו מטיול קולינרי מיוחד בפראג, שנמשך ארבעה ימים וכלל חשיפה לטרנדים עולמיים, סיורי אוכל וארוחות במסעדות מובילות – בהן SEVENNORTH של השף אייל שני. המשלחת, בראשות הבעלים רון שולמן וירון ישראל, המשנה למנכ"ל דדי דר וסמנכ"ל הרשת מורן שלו, מנתה כ־70 משתתפים שנהנו מקולינריה מקומית, טעימות בירה, מפגשים עם שפים ובעלי מסעדות ודיונים פנימיים על חדשנות ופיתוחים עתידיים ברשת. מנכ"לית הקבוצה, אהובה תורג'מן, הדגישה כי הטיולים הללו מהווים מסורת המבטאת את ערכי השותפות וההוקרה של BBB, ומטרתם לחזק את הקשר עם הזכיינים, להיחשף לעולם הגסטרונומיה הבינלאומי ולהמשיך לחדש את חוויית הלקוחות בישראל.

מימין אבידן אסרף. קותי לוי. גלית אקין ומשמאל רון שולמן מבעלי קבוצת bbb (צילום: אסף לוי)
מימין אבידן אסרף. קותי לוי. גלית אקין ומשמאל רון שולמן מבעלי קבוצת bbb (צילום: אסף לוי)