בשבוע שעבר הגיש הקבלן אליאב עמר תלונה במשטרה נגד השחקן שלומי קוריאט, אשתו ובנו הקטין, בטענה לעימותים חוזרים ונזקים בביתו ובמקום עבודתו.
בתלונה צוין שהוא הרגיש מאוים, היו חילופי דברים קשים וכניסה ללא רשות לנכסו, ובאירוע אחד נשפך חומר שגרם לנזק כספי. עמר ביקש מהמשטרה לבדוק את המקרים, לשקול הרחקה ולמנוע המשך עימותים.
בידי המדור סרטונים מהאירוע. עו״ד משה אוסדיטשר וישראל זיסקינד מטעמו של עמר: "ייתכן ששלומי קוריאט לקח משהו מסצינה של הבורר אל המציאות. במדינת חוק כל טענה נבדקת ואנו מקווים שההליך יברר את העובדות באופן מסודר".
ניסיונות לקבלת תגובה מקוריאט לא צלחו. בתגובה ראשונה מסר השחקן שהוא נמצא בהופעה ויחזור מאוחר יותר, אך מאז לא התקבלה תשובה והודעות נוספות נותרו ללא מענה. במידה ותועבר תגובתו היא תכנס לגוף הכתבה.