הזמר דודו אהרון התארח בתוכנית הרדיו של דניאל ציוני ב-99.5FM, ולא התחמק מהנושא הבוער שמטלטל בימים האחרונים את עולם המוזיקה - הפרשה החדשה סביב חברו הקרוב אייל גולן.
כבר בפתח השיחה התחיל ואמר ציוני: "בוא נדבר רגע על הזמר הישראלי, המושמע ביותר בשנת 2025, לפי הנתונים של מדיה פורסט, אייל גולן, ואני יודע שיש ביניכם קשר שהוא מעבר לחברות ממש כמו משפחה. למרות כל הרעש מסביב, בשורה התחתונה, הוא הזמר הכי מושמע בישראל".
אהרון השיב בכנות ואמר: "לא תמיד אתה תלקק דבש מהתקשורת, ואתה גם תרגיש את נחת זרועה", והוסיף כי בעיניו כל אמן חייב לפתח חוסן נפשי. בהמשך הרחיב: "אני חושב כל אומן, כל אומן צריך לסגל לעצמו איזה שריון כזה חזק, ולצאת לדרך. על התקשורת בסופו של דבר, אני חושב שהם צריכים להבין שיש פה בן אדם. לכל אומן, אני חושב. רגע לעשות איזה חשבון נפש רגע עם עצמן, לפני שהם כותבים, לפני שהם, לא יודע, יכולים להרוס נפש של בן אדם".
כזכור, נגד גולן הוגשה לאחרונה תלונה חדשה בגין הטרדה מינית. בשבוע שעבר בחר הזמר לצאת בפוסט פומבי ולהודות כי הוא זה שעומד במרכז הפרשה, אך טען שמדובר בניסיון סחיטה פלילי. לדבריו, מזה חודשים ארוכים נעשים ניסיונות לסחוט אותו, והוא החליט לשים סוף לשמועות ולהציג את גרסתו.
כך כתב: "כבר כמה חודשים שאני עומד תחת סחיטה גדולה ולא אתן יד לסחיטה ואיומים שאין להם כל בסיס. הסיפור מלפני עשר שנים ש'פתאום התעורר' הוא שקרי לחלוטין וחלק מניסיון הסחיטה שנמשך כמה חודשים. יש בידיי את כל ההוכחות, ההקלטות וההודעות שמוכיחות שהכל שקרי ונמצא בטיפול אצל הגורמים הרלוונטיים. הפעם לא אוכל לעבור על זה בשתיקה!".
מנגד, לפי גרסת המתלוננת, מדובר באירועים שהתרחשו לפני מספר שנים, כאשר התלונה הוגשה רק לאחרונה בעקבות התפתחויות שאינן ניתנות לפרסום. בעדותה טענה כי הקשר בינה לבין הזמר החל באופי עסקי, אך באחד המפגשים ביניהם, לטענתה, הוא הוריד את מכנסיו וביצע בה עבירת מין בניגוד לרצונה וללא הסכמתה.
הספיישל ״אחד על אחד״ עם דניאל ציוני ישודר ביום חמישי ברדיו 99.5 וברדיו חיפה.