הדיווה הבלתי מעורערת, אשת הקוסמטיקה, ח"כית לשעבר ומי שמיתגה את עצמה בשנתיים האחרונות גם כ"זמרת המלחמות", מסמנת קאמבק מוזיקלי נוסף, אחרי תקופה של שקט יחסי מאז השירים "איראן ביי-ביי" ואחרים. ואם לשפוט לפי הציפייה ברשת – הקהל לגמרי חיכה לזה.

היום (שלישי) שיתפה רוזנבלום הצצה ראשונה לשיר חדש, אותו היא מקליטה בימים אלה לקמפיין של קק"ל. בסרטון שהעלתה, נראית רוזנבלום באולפן, כשהיא מפזזת ורוקדת לצלילי הקצב, ומספרת בהתלהבות: "היי, אני באולפן קולות לעשות את השיר החדש לקמפיין המדהים של קק"ל. אני שרה שיר לקמפיין הזה - וואו, שלאגר מטורף. חכו ותראו".

כצפוי, הרשת לא נשארה אדישה. תוך זמן קצר הוצפו התגובות במחמאות נלהבות מצד מעריצים, שכתבו בין היתר: "את שלאגר בעצמך", "את גדולה מהחיים" ו"אין עלייך". מנגד, הופיעו גם תגובות פחות מפרגנות - החל מביקורת על אופן השירה ועד תגובות פוליטיות חריפות: "את לא שרה - את צועקת"; "עוד סתומה של ביבי".

כך או כך, דבר אחד בטוח: פנינה רוזנבלום שוב מצליחה לעשות את מה שהיא יודעת הכי טוב – לעורר עניין, לייצר שיח, ולהוכיח שגם אחרי עשרות שנים בתודעה הציבורית, היא עדיין יודעת איך להישאר בכותרות.