- במהלך הופעת “ויוו" בתיאטרון הצפון בקריית חיים ננעלה הרקדנית, השחקנית ומגישת הטלוויזיה, אנה ארונוב, בחדר ההלבשה.
 
ארונוב, שכחו אותך?
“אין לי הרבה יותר מה להגיב חוץ מלאשר שזו האמת. זה היה מלחיץ, אבל שמרתי על קור רוח. נכנסתי להחליף בגדים בין הנאמבר הראשון לשני. היה לי זמן קצוב להחליף, וכשסיימתי באתי לצאת מהדלת וראיתי שהיא נעולה ואף אחד מהרקדנים לא עם הטלפון, ויש מוזיקה חזקה, אז התקשרתי למפיק שלנו, שהיה באולם, דיווחתי שאני נעולה".

אנה ארונוב (צילום: דוד אגאי)
אנה ארונוב (צילום: דוד אגאי)

עוד הוסיפה: "התברר שהייתה בעיה עם הדלת, וזה לא היה כזה פשוט לפתוח. הידית שנפלה הייתה בתוך החדר. הם כבר תכננו לעצור את ההצגה, אבל בסוף שברו את הדלת והצלחתי להגיע לנאמבר. מה שהיה הכי חמוד זה שאף אחד לא היה מודע לדבר האמיתי שקרה מאחורי הקלעים, ההצגה חייבת להימשך. מדובר באנקדוטה חמודה, שזו פעם ראשונה שנתקעתי בתוך חדר במהלך הופעה".

- בסוף השבוע התקיימה הקרנה פרטית לסרטו הדרמטי של משה רוזנטל (״קריוקי״), לקראת יציאתו לפסטיבל סאנדאנס האמריקאי, בקולנוע מובילנד צוק. את אסי כהן, כוכב הסרט, הגיעו לכבד חברותיו ל״ארץ נהדרת״ עלמה זק וליאת הר לב.

יאיר מזון ואסי כהן (צילום: פרטי)
יאיר מזון ואסי כהן (צילום: פרטי)

את היוצרים והמפיקים כיבדו בנוכחותם ליאורה עופר, איל וולדמן ובת זוגו מאיה, יעקב פרנקל ורות חשין. את הערב אירחו אמנון דיק ונועה רגב, יו״ר ומנכ״לית קרן הקולנוע הישראלי, שתמכו בסרט. גנב את ההצגה הילד יאיר מזון, המשחק את בנו של אסי בסרט.

- מותג הדרמו־קוסמטיקה הצרפתי ליראק פריז, המותג המוביל בעולם לדרמוקוסמטיקה בוטנית רפואית, מכריז היום על נבחרת יוצרות תוכן ישראליות צעירות ומבטיחות, שנבחרו בקפידה על ידי הנהלת המותג להוביל את פעילות יחסי הציבור והסושיאל בישראל בשנת 2026 . לאחר תהליך מיון שכלל בחינה של מאות מועמדות, נבחרו 7 יוצרות תוכן יצירתיות באינסטגרם ובטיק טוק, המייצגות מגוון עולמות תוכן וערכים התואמים לערכי המותג: שני שגב,  אביב גליל, שובל כהן משה, אופיר צדקה, יובל קבסה, שיר פטל  וזואי להב.  קמפיין ראשון בכיכובם יעלה כבר השבוע לרגל השקת סדרות חדשות לפנים ולגוף.

נבחרת יוצרות תוכן ישראליות (צילום: יח''צ)
נבחרת יוצרות תוכן ישראליות (צילום: יח''צ)

- עופר הקריון מקבוצת קניוני עופר משיק לראשונה שיתוף פעולה עם שתי משפיעניות מקומיות מובילות, שילווה את פעילות הקניון לאורך שנת 2026 ויחזק את החיבור עם קהל המבקרים ותושבי הקריות והצפון: ירדן שלומי, עורכת דין, אמא לארבעה ויוצרת תוכן בתחומי הלייף-סטייל, האופנה והביוטי שהתפרסמה בין היתר מהשתתפותה ב"חתונה ממבט שני", עם כ-41 אלף עוקבים באינסטגרם; ושירן אביטל, סטייליסטית, אמא ויוצרת תוכן מעולמות האופנה והלייף־סטייל עם למעלה מ-69 אלף עוקבים. השתיים יהיו שותפות מלאות למגוון פעילויות הקניון, בהן אירועים לקהל הרחב, השקות מותגים וחנויות, מפגשי קהל, סדנאות, יצירת תוכן ייעודי לרשתות החברתיות, קמפיינים מיוחדים ויוזמות קהילתיות. לדברי גיא קרן, מנכ"ל עופר הקריון, מטרת המהלך היא יצירת חיבור אותנטי ורלוונטי עם הקהל המקומי באמצעות שילוב עולמות תוכן מעוררי עניין והפיכת הקניון לזירה חיה ודינמית בעידן הדיגיטלי.

משפיעניות מקומיות מובילות (צילום: אסף לוי)
משפיעניות מקומיות מובילות (צילום: אסף לוי)