נראה שמערכת היחסים המסקרנת של הביצה לא עוצרת באדום: מיכל הקטנה בת ה-43 ובן זוגה הצעיר, יהודה בוחבוט בן ה-25, מוכיחים שפער של כמעט שני עשורים הוא רק מספר, והחתונה? כנראה קרובה מתמיד.
היום (חמישי), נרשמה עליית מדרגה נוספת. בזמן שהיא בדרכה להופעת יום העצמאות במיאמי ארצות הברית, עצרה הכוכבת לעצירת ביניים (קונקשיין) באתונה, יוון. במקום לנוח בטרקלין, מיכל ניצלה את הזמן כדי לבקר בחנות שמלות ערב יוקרתית.
בסטורי שהעלתה לחשבון האינסטגרם שלה, היא תועדה כשהיא בוחנת שמלות לבנות וחגיגיות עבור בנותיה הקטנות, לאלי ונאיה (מנישואיה הקודמים לניר ויצמן), וכתבה בצירוף קריצה: "בקרוב יהיו שושבינות של אמא".
נזכיר כי הכל התחיל לפני כחודשיים, כשהשניים הגיעו לאירוע בר המצווה של בנו של המפיק שי דהן בנתיבות. מול למעלה מ-1,000 מוזמנים ותחת הדרכתו של המנחה טילטיל, מיכל עלתה לבמה, לקחה את המיקרופון ולא השאירה מקום לספק: "אני מאחלת לכולם לזכות באהבה אמיתית וטהורה - ושבקרוב אהיה ׳מיכל בוחבוט׳".
בוחבוט עצמו לא נשאר חייב, ובריאיון שהעניק לאליקו בתכניתו "ערב ים תיכוני" ברדיו "לב המדינה" 91FM, הבהיר שהוא לגמרי שם: "אנחנו מבינים אחד את השנייה בעיניים. אם לא הייתי רואה את זה, לא הייתי נכנס לזה".
למרות שהשניים נמצאים רק בתחילת הדרך, נראה שמיכל כבר סגורה על הכיוון. בוחבוט, מצדו, מדגיש שהתקשורת והעומק ביניהם חזקים מכל ביקורת על פער הגילים: "האנרגיות שלנו והחיבור זה מה שמחבר אותנו", כשנשאל האם פער הגילים ביניהם מורגש בזוגיות, השיב: "לא, בכלל לא".
עכשיו רק נותר לחכות להצעה הרשמית, לטבעת, ולראות האם בנותיה של מיכל אכן יצעדו בקרוב לעבר החופה בשמלות שנבחרו באתונה. אנחנו ב-TMI כבר התחלנו לעבוד על האאוטפיט לאירוע :)