הפרשנית המדינית של חדשות 12, דנה ויס, הגישה אמש (מוצאי שבת) כמדי שבת את מהדורת סוף השבוע, שבמרכזה דווח כי טרם התקיפה באיראן, הממשלה לא הקצתה משאבים לייצור טילי יירוט מסוג חץ 3.

בתום הכתבה, עברה ויס לכתבה אחרת של יגאל מוסקו , שעסקה במעיין קטן שמושך אליו מבקרים רבים בעקבות הסגולות שיוחסו לו - אך במקביל הפך גם למוקד של מחלוקת. אלא שאז נרשם רגע מביך בשידור חי בשל טעות אחת קטנה: "ועכשיו למעיין אחד קטן שהופך לאבן שואבת לרוצחים", אמרה ויס - ותיקנה מיד כשהבינה את הטעות.

דנה ויס במהדורת סוף השבוע (צילום :צילום מסך קשת 12)

ויס ניסתה לתקן תוך כדי גמגום: "אההה לרוח..לר... לרוחצים שמאמינים בסגולותיו יגאל מוסקו ביקר במקום שהפך גם למוקד של מריבה, הפסקה של פחות מדקה וחוזרים עם הסיפור הזה". 

ברקע הדברים, יש לציין כי האווירה הציבורית בחודשים האחרונים מתוחה במיוחד על רקע העלייה באירועי האלימות. רק ביום העצמאות האחרון נרצח הצעיר בנימין (ימנו) זלקה בן ה-21, לאחר שהעיר לצעירים שלא להשפריץ ספריי קצף. מה שעלול להסביר את האווירה הקשה ואת הטעות של ויס.