איש הנדל"ן עידו חג'ג, מבעלי קבוצת חג'ג', נפרד מאשתו שרית ועזב את המעון של בני הזוג בכפר שמריהו. ליאורה המופתעת נזכרה כי רק לפני כעשרה חודשים חגג חג'ג' לרעייתו יום הולדת באותה הווילה בדיוק, באחד האירועים הנוצצים שנראו בישראל בשנים האחרונות, עם ריקודים, אוכל משובח, והמון הפתעות - כאשר צמרת הברנז'ה הגיעה לברך את  הרעיה המאושרת.

חג'ג' הנרגש כתב אז לשרית: "שרק תרקדי ותחגגי את החיים תמיד". חג'ג' לא הגיב לפניותיה של ליאורה.

שרית ועידו חג'ג' (צילום: אביב חופי)
שרית ועידו חג'ג' (צילום: אביב חופי)

- השף שאול בן אדרת וצוות התרנגול הכחול התגייסו ליוזמה של מועדון חבר ובישלו אלפי מנות חמות ללוחמים. בין הסירים וההכנות, בן אדרת נראה מחויך במיוחד והקדיש זמן גם לחיילים שהגיעו לקבל את המנות. היוזמה המרגשת סיפקה לא מעט רגעים מחממי לב, והוכיחה שגם בתקופה מורכבת יש מי שדואגים להרים את המורל דרך האוכל.

שאול בן אדרת (צילום: איתמר פדידה)
שאול בן אדרת (צילום: איתמר פדידה)

- מאחורי הקלעים של ההופעה הגדולה של הזמרת אודיה הערב בחי־פארק קריית מוצקין, היה שם גם מי שדאג לפנק את כל צוות ההפקה עם חגיגת בשרים שלא השאירה אף אחד אדיש השף רונן ורה. ורה, היה אחראי על כל הקולינריה הבשרית בהפקה של הערב, ודאג להרים לצוות ארוחה ברמה של VIP.

אודיה כבשה את חי־פארק ורונן ורה דאג שאף אחד לא יישאר רעב (צילום: יחצ)
אודיה כבשה את חי־פארק ורונן ורה דאג שאף אחד לא יישאר רעב (צילום: יחצ)

- ביום חמישי הבא 4/6 ולמשך סופשבוע שלם – חמישי-שישי-שבת 4-6 ליוני יתקיים יריד הלייף סטייל ABOUT US של היזמית קרין לאופר-דיין בבית המכולות בנמל יפו. היריד יכלול 46 חנויות של עיצוב ישראלי מכל תחומי הלייף סטייל וייפתח עם תצוגה אופנה חגיגית בחסות מותג האיפור היוקרתי SISLEY PARIS בהובלת מובילות דיעה ונשים מוכרות כולל ד"ר רונית אלמוג, קרן אגם שתצעד לצד ביתה אור, העיתונאית אורלי מירקין, הטרנדולוגית נתלי יצחקוב, ליאת בקייר מנכ"לית MIND ועוד רבות. חלק מהכנסות אירוע הפתיחה ייתרמו ל"חוות רוקה" – חווה אורגנית, חברתית ושיקומית שהוקמה במטרה ליצור סביבה שיקומית ייחודית ליוצאי ויוצאות כוחות הבטחון המתמודדים עם קשיי התאקלמות או סובלים מפוסט טראומה על רקע צבאי – החווה גם תמכור תוצרתה בחנות שתפעל בכל 3 ימי היריד כאשר כל ההכנסות לטובת פעילותה.

קרין לאופר דיין יזמית יריד ABOUT US (צילום: דקלה חוסטיק)
קרין לאופר דיין יזמית יריד ABOUT US (צילום: דקלה חוסטיק)

- צבי נטע יו"ר קבוצת מכשירי תנועה השיק בימים אלו את הרכב החשמלי הראשון של ענק הרכב סוזוקי מיפן- E-VITARA. נטע ציין באירוע ההשקה :"סוזוקי בחרה להיכנס לעולם הרכב החשמלי לאחר בחינה מעמיקה של השוק והטכנולוגיות מתוך מטרה להשיק מוצר בשל ומדויק בשוק הרכב החשמלי". באירוע ההשקה נכח גם הג'ודאי שגיא מוקי שחברת סוזוקי ישראל הייתה בשנים האחרונות הספונסר שלו. נטע ושגיא העלו זיכרונות מהאולימפיאדה  בטוקיו שבה זכה מוקי באליפות עולם ונטע נסע במיוחד לאירוע ונוכח בשורה הראשונה בזמן הזכייה באליפות בטוקיו.

אורן אוחנה, שגיא מוקי, צבי נטע (צילום: רונן טופלברג)
אורן אוחנה, שגיא מוקי, צבי נטע (צילום: רונן טופלברג)

- מאיר קלוגהפט ויוסי בר און בעלים של חב' "שחק נא" משיקים בימים אלו את הלהיט החדש בתחום הפאזלים- פאזל של עציץ פרחים צבעונים מרהיבים וריחניים (כן עם ריח) Flowers. חב' "שחק נא" בישראל שהינה החברה המובילה בתחום הפאזלים ומשחקי קופסה משווקת בישראל בלעדית את ערכת Flowers ב-3 דגמים של פרחים בערכות שכוללות בין 181 ועד 360 חלקים מעץ להרכבה.

מאיר קלוגהפט ,יוסי בר און הבעלים של חב' שחק נא מציגים את הפאזל הפרחים (צילום: מורג ביטן)
מאיר קלוגהפט ,יוסי בר און הבעלים של חב' שחק נא מציגים את הפאזל הפרחים (צילום: מורג ביטן)