אחרי שמונה שנים שבהן היה אחד הפנים המזוהות ביותר עם "משחקי השף" של רשת 13, השף יוסי שטרית עושה מעבר מסקרן במיוחד - ונפרד מהערוץ לטובת קשת 12. שטרית מצטרף לנבחרת השופטים של "מאסטר שף", וישב בעונה החדשה לצד חיים כהן, רותי ברודו, אייל שני וישראל אהרוני.
שטרית, מהשמות הבולטים והמשפיעים בקולינריה הישראלית, עומד מאחורי המסעדות המוערכות "היבה" ו"בנדיט", ומחזיק ברזומה מקצועי מרשים שכולל את תואר "שף השנה" והכרה בינלאומית רחבה. בשנים האחרונות הוא זכה פעמיים ברצף בפרסי The Best Chef Awards - הישג חריג לשף ישראלי, שמיקם אותו גם על המפה הקולינרית העולמית.
המעבר של שטרית לקשת 12 מסמן לא רק רענון משמעותי בפאנל השופטים של "מאסטר שף", אלא גם פרידה מתוקשרת מאחת התוכניות שהיו מזוהות איתו בשנים האחרונות. הליהוקים לעונה החדשה כבר בעיצומם, והיא צפויה לעלות בהמשך השנה בקשת 12, בהפקת אנדמול שיין ישראל.