איש העסקים המיליארדר עמוס לוזון (64) הגיע אמש (חמישי) לחתונה המפוארת של שחקן הכדורגל ירדן שועה ובת זוגו אור זוארץ, ורשם נוכחות לצד בת הזוג החדשה שלו, נופר פיבקו. פיבקו, בת 30, גרושה ואם לשלושה ילדים, הצעירה מלוזון ב-33 שנה. גם בתו של לוזון, הסטייליסטית אור לוזון, התייצבה באירוע המדובר.
השניים הגיעו לאירוע הנוצץ שנערך במלון "אינטרקונטיננטל דייויד" בתל אביב, לצד כ-1,000 מוזמנים, בהם בני משפחה, חברים וקולגות מעולם הספורט. את בני הזוג קידש הרב הראשי לישראל דוד יוסף, ואחותה הגדולה של הכלה, הזמרת שיר זוארץ, הכניסה אותם לחופה בביצוע מרגש.
כפי שנודע לראשונה ל-TMI, הזמר עידן עמדי ליווה את ריקוד הסלואו של שועה וזוארץ. שועה הוא כוכב בית"ר ירושלים, ואילו זוארץ היא בתו של יו"ר ההתאחדות לכדורגל, שינו זוארץ.
כזכור, לפני מספר שבועות לוזון ופיבקו בילו יחד מחובקים בחתונתם המדוברת של עדן פינס ואושר כהן, שם משכו לא מעט תשומת לב מהאורחים ומהמצלמות.