- קול ששון וקול שמחה. מתן אדלסון, בנם של שלדון אדלסון ז״ל וד״ר מרים אדלסון, שהוא גם הבעלים של קבוצת הכדורסל הפועל ירושלים, יינשא לבחירת ליבו, יהב, בחתונה שתתקיים היכן שהוא בארץ הקודש באוגוסט הקרוב. ממשפחת אדלסון לא נמסרה תגובה.
- יועץ השיווק הבינלאומי אליאב אללוף משיק בימים אלה את ספרו הרביעי, “כשהמוצר לא מוכר את עצמו", שעוסק באחת התופעות המוכרות כמעט לכל בעל מקצוע: הפער בין רמת המומחיות לבין היכולת להפוך אותה להצלחה עסקית.
אללוף, אפשר שיעור קטן באומנות השיווק?
״בעולם רווי מסרים ותחרות, לא תמיד מי שהכי טוב בתחום הוא זה שמצליח. לקוחות אינם בוחרים רק על סמך עובדות, ניסיון או כישורים מקצועיים, אלא גם לפי האופן שבו המומחיות מוצגת ומסופרת״.
- השחקנית אפרת בוימולד נבחרה לדגמן בקמפיין קולקציית חורף 2027 של מותג נעלי הנוחות והוולנס Naot (טבע נאות) לשוק הגלובלי ולשוק הישראלי. הצילומים התקיימו בנוכחות טל היישטיין, סמנכ״לית השיווק והאי־קומרס של Naot גלובל.
אל תגידו לא ידענו - הטבה מיוחדת למי שרוצה ללמוד אנגלית. לחצו כאן לשיעור ניסיון מתנה וללא התחייבות>>