העיתונאי ואיש התקשורת גיא מרוז, פאנליסט בתוכנית "הפטריוטים", התארח בפודקאסט "גבר גבר" בהגשת שי גולדן ושי עמית ושיתף בשינויים שחלו במערכת היחסים שלו עם זוגתו, אורלי וילנאי, מאז שהחל לעבוד בערוץ 14, וביחסים עם הקולגות שלצדו, ינון מגל ויותם זמרי.
"אני ואורלי פעם הסכמנו על הכל ועכשיו אנחנו מסכימים על חצי", שיתף מרוז, "כי מה שקרה לי מאז ערוץ 14, זה לא הדעות הפוליטיות שלי- בזה אני לא אשתנה, שתי מדינות וכל מה שאתה רוצה. אבל ההסתכלות שלי על התקשורת, תמיד ידעתי שיש בעיה, אבל עכשיו אני רואה את גודל הבעיה, שפספסתי את זה בשנים האחרונות. יש לי לא מעט חיכוכים עם עם אורלי על כל מני דברים. אני אומר לה- אבל זה לא נכון! זה לא נכון מה שהם אומרים! ונוצרים חיכוכים, זה לא פשוט".
"אנשים אומרים לי 'למה לא אמרת את זה'", הוסיף מרוז ושיתף בתגובות שהוא מקבל ברחוב, כחלק מהיותו פאנליסט בתוכנית הדגל של ערוץ 14. "ואני אומר להם- אני בוחר את המלחמות שלי, אני לא יכול בכל תוכנית לריב עם כולם כל הזמן. אני בוחר את הדברים שבאמת חשובים לי. אני לא יכול כל הזמן להתווכח, זה ייגמר בבית חולים".
על היחסים שלו עם הקולגות שלצדו, שיתף: "אומרים לי 'איך אתה מסתדר לשבת ליד ינון מגל'. הסימפטיה הגדולה שלי לינון היא כי הוא איש נורא מצחיק ואני לא יכול לכעוס על אנשים מצחיקים. והוא גם איש נורא מוכשר. עזוב את הדעות הפוליטיות שלו, אני לא יכול לשנוא אותו. יותם זמרי זה טיפה סיפור אחר. לפעמים יוצא לו, ואז גם הצופים שלו לא אוהבים אותו".