יסמין ישבי, שדרנית ועורכת בכירה בגלגלצ, שיתפה את עוקביה ברשתות כי במקביל להתמודדות עם מצב כלכלי מאתגר, היא ובעלה הופתעו לגלות כי יש הם צברו חוב בסך עשרות אלפי שקלים מול מס הכנסה. 

"אני רוצה לשתף אתכם במשהו אישי. אינסטגרם וזה, אבל אתם יודעים שלא הכל נוצץ", אמרה ישבי, אם לשלושה ילדים. "לפני שבוע גילינו שאנחנו חייבים ארבעים אלף שקל למס הכנסה. הגילוי זה קורה בתקופה שאנחנו גם ככה נאבקים במינוס". 

"זה קרה כי רק עכשיו הרואה חשבון שלנו הגיש את הדו"ח על שנת 2024, וזה מה שעלה מהדו"ח", הוסיפה ישבי ושיתפה. "עומר, שהוא הכי לא בן אדם שמתרגש מכסף, התקשר אלי ואמר לי 'אני מרגיש לא טוב'. שאלתי למה, מאיפה מגיעה המועקה. הוא אמר 'אני פשוט מרגיש רדוף, שאי אפשר לצאת מזה, שכמה שלא תשלם - זה אף פעם לא יספיק'". 

"לפני שנרדמתי, אמרתי לעצמי שהדבר היחיד שיש לי זה את ההווה", הוסיפה ישבי ועברה למסר אופטימי. "ברגע זה אני לא מרגישה פיזית את המינוס או את החוב. זה לא כמו איזה חס וחלילה איזה כאב נוראי בגוף. זה דבר שהוא שם, אבל הוא אמורפי. ומה שכן יש לי בוודאות ברגע הזה, זה אושר. אני מאושרת, יש לי ילדים מדהימים ובריאים ובעיקר שמחה בלב, הנאה ממה שאני עושה- וזה מה שמשנה, ולזה אני אתן להכתיב את המצב רוח שלי".