- ורד ארגוב, גרושתו של גילי, חושפת: "בחודשיים האחרונים עברתי תקופה מאוד קשה. נשאבתי למקום חשוך של דיכאון, מתוך דאגות בלתי פוסקות לילדים שלי וחרדות ישנות שחזרו מהעבר. מצאתי את עצמי שואלת שוב ושוב אם אני אמא טובה מספיק, אם הילדים שלי יצליחו בחיים, ואם אני עושה עבורם את כל מה שאני יכולה. רק היום אני מתחילה להרים את הראש מעל המים. רק היום אני מרשה לעצמי להגיד שקצת יותר טוב לי. הדרך עוד ארוכה, אבל זו הפעם הראשונה אחרי הרבה זמן שאני מרגישה שיש בי ניצוץ קטן של תקווה. אף אחד לא ראה את הדמעות שניגבתי לבד, אבל היום אני בוחרת שלא להסתתר יותר. אני בוחרת לקום".

ארגוב, למה לא פנית למחלקת הרווחה של עיריית בית שמש?
"פניתי והם מתעלמים. הפסקתי לנסות. פניתי בזמנו ואז עובדת סוציאלית כתבה לי שהיא יוצאת לחופשה ומאז נגמר המענה מהם".

מעיריית בית שמש נמסר: "כל פנייה לאגף הרווחה והשירותים החברתיים מטופלת בצורה מקצועית. מפאת צנעת הפרט אנו מנועים מלפרט מעבר לכך".

ורד ארגוב (צילום: פרטי)
ורד ארגוב (צילום: פרטי)

- רגע מרגש נרשם לאחר הגאלה של "נבוקו" באופרה הישראלית, כשבמאי ההפקה, אנדרה הלר-לופס, גילה במהלך שהותו בישראל כי הוא נצר למשפחת ויסוצקי. בסיום המופע פגש לראשונה את זיוה ושלום זיידלר ממשפחת ויסוצקי, שהעניקו לו ערכת תה מהודרת כמחווה לשורשיו המשפחתיים. הלר־לופס התרגש מהמפגש ומהחיבור המשפחתי שנוצר דווקא בישראל.

 שלום זיידלר, אנדרה הלר-לופס וזיוה זיידלר (צילום: יח''צ)
שלום זיידלר, אנדרה הלר-לופס וזיוה זיידלר (צילום: יח''צ)