אורי פפר כובש בימים אלה את רחבת הריקודים בתוכנית "רוקדים עם כוכבים" לצד הרקדנית אליסה שריקי, עימה הוא מבלה שעות רבות בחדרי החזרות, שכוללות באופן בלתי נמנע גם לא מעט רגעים אינטימיים. אך פפר לא שוכח להוכיח לכולם כי יש לו רק אהבה אחת בבית.
בין חזרה אחת לשנייה, פינה השחקן בן ה- 50 זמן בלוז העמוס, והיישר מחדר החזרות התייצב אמש בפרימיירה לסרט בכיכובו, "כימים אחדים", בסינמטק תל אביב .
פפר הגיע להשקה עם אישתו יעל גולדמן והפגין כלפיה גילויי אהבה פומביים מול עדשות המצלמה, כדי שאף אחד לא יתבלבל ולו לרגע.
עוד בלטה הכוכבת של הסרט, השחקנית הבינלאומית מילי אביטל בת ה- 54 שמתגוררת בלונדון יחד עם משפחתה, והגיעה לביקור בארץ לטובת הפרימיירה.
בנוסף נרשם איחוד משפחתי של כוכב הסרט מוני מושונוב, אישתו סנדרה שדה ובנם מיכאל מושונוב. עוד נכחו: מיכאלה ברקו שהגיעה עם בתה טליה צוקרמן, שירי ארצי, בן פרי ונוספים.