הודיה כהן ממשיכה לעורר עניין גם הרבה אחרי שהודחה מבית "האח הגדול", ונראה שהמשבר עליו סיפרה בשבוע האחרון עדיין רחוק מלהסתיים. הדחתה של כהן, שנחשבה לאחת הדיירות הבולטות והדומיננטיות של העונה ואף זכתה לתמיכת “צבא האמת”, הרעידה את הבית והפתיעה רבים מהצופים. כעת היא מבצעת צעד נוסף שמעיד עד כמה החוויה עדיין מלווה אותה.
כזכור, בשבוע שעבר שיתפה כהן לראשונה בקשיים הנפשיים שהיא חווה מאז יציאתה מהבית המצולם במדינה. לצד תמונות בהן היא נראתה מחויכת ומאושרת, היא חשפה מציאות שונה לחלוטין וכתבה כי היא מתמודדת עם ימים קשים במיוחד בעקבות החוויה שעברה בתוכנית. “אני עוברת ימים לא פשוטים נפשית, היציאה מהאח מלווה בקשת של רגשות”, כתבה. “אני מרגישה שבאמת קשה לי להסביר במילים מה אני חווה, ואני יכולה להגיד שקשה לי, קשה לי עם המחשבה על מה שחוויתי. אני מנסה להתקדם ולהתעסק בעשייה כל היום, אבל הרגשות האלה רודפים אותי”.
כהן גם מתחה ביקורת חריפה על הפקת “האח הגדול”, וטענה כי העריכה לא הציגה את מי שהיא באמת. לדבריה, קטעים משמעותיים וחשובים הושמטו, מה שלטענתה יצר תמונה מגמתית ולא הוגנת שלה בפני הצופים.
כעת נראה שהכעס שלה כלפי הפקת האח הגדול מתבטא גם ברשתות החברתיות: כהן עשתה צעד דרמטי והסירה מהפיד באינסטגרם שלה כמעט כל זכר להשתתפותה בתוכנית. הפוסטים והסרטונים שעלו במהלך שהותה בבית, בין אם פורסמו על ידה ובין אם על ידי מי שניהל עבורה את החשבון, הוסרו מהפיד הציבורי, בעוד שחלק מהתכנים הועברו לארכיון הסרטונים. את פוסט הכניסה לבית היא בחרה להשאיר, אך יתר התיעוד מהמסע שלה בתוכנית נעלם.
לצד ההתמודדות עם התקופה הקשה, כהן כבר החלה לחזור לשגרת חייה. היא שבה לעבודתה כתקליטנית וממשיכה לטפח את הזוגיות עם זוהר אותו הכירה בבית, שלדבריה מעניק לה תמיכה משמעותית בתקופה המורכבת. עם זאת, נראה כי מחיקת התיעוד מהתוכנית היא ניסיון ברור להתרחק מהזיכרון המר שהותירה בה החוויה בבית “האח הגדול”.
בשלב זה לא ברור האם מדובר רק במהלך אישי שנועד לסגור פרק ולהמשיך הלאה, או שמא זהו רמז לצעדים נוספים שתנקוט מול ההפקה. בעבר היו דיירים שבחרו לצאת למאבקים משפטיים לאחר השתתפותם בתוכנית, אך נכון לעכשיו כהן לא הודיעה על כל כוונה לנקוט בהליך משפטי.