אחרי סערת הצלוליטיס והתגובות הקשות שספגה על משקל גופה בעקבות תיעוד מהים, שלי סרבריאניקוב, יוצאת "האח הגדול", הצטלמה לקמפיין הראשון שלה, למותג הספורט הישראלי Raven, שצולם בצפון הארץ.
שלי התייחסה לסערה, כשאמרה: "יצאתי לים, רציתי להנות ואני חוזרת הביתה, לגל של תגובות נאצה. פגע בי כשאמרו לי שאני היפופוטם ובהמה, יש המון עניין סביב המשקל שלי. נכון, השמנתי עשרה קילו, אבל אני מרגישה טוב עם עצמי ואני אדבר על זה כמה שאפשר. הביקורת עוד הגיעה מהבית, הייתי ילדה קטנה שאוהבת לאכול ואנחנו מבית רוסי, ואמא ביקרה. ביסודי הייתי מסתובבת עם קפוצ'ון כי התביישתי. יש מלא צביעות כי כל אחד אוהב לאכול, אוכל זה פאן, אוכל זה מנחם. ועדיין מטיחים תגובות כאלו".
שלי הוסיפה והתייחסה לזוגיות עם עומר ציפורי, אותו הכירה בבית המצולם: "רציתי שעומר ייקח מקום ראשון בגמר, אבל כל עוד הוא חזר אליי זה מבורך. הוא מאוד תחרותי, הוא גבר אלפא ורצה מקום ראשון, ועל זה אני מתבאסת. אבל לפחות הוא זכה בי וברכב. לא ציפיתי שאמצא אהבה בבית. עדיף עומר ציפורי על זכייה באח הגדול. הוא פשוט מושלם ואמיתי, הוא בדיוק כמו שהיה בבית - רק יותר מבולגן. יש לנו הלם תרבות לצאת מהאח הגדול לחיים האמיתיים".
על המעבר המהיר לקורת גג משותפת, שיתפה: "עברנו לגור יחד ברעננה. זה מפחיד, אבל המשפחה של עומר והחברים שלו עוטפים אותי. אני רואה איתו עתיד וחתונה, ברור. כשהטבעת תגיע היא תגיע. ברור שאנחנו חושבים על חתונה ומדברים על זה. אנחנו רוצים ילדים, נועדנו להקים בית אחד ביחד. אולי זה יקרה בקרוב".
על זכייתה של גל רובין במקום הראשון של העונה והביקורת של הדיירים אמרה: "איחלנו לה מזל טוב. זה לא שלא פרגנו לה, מה אכפת לי שזכתה, אבל כל אחד נפגע ממנה בדרך שלו. אני לא אהיה בקשר עם גל כי גם לא היינו בקשר".