שמונה שנים לאחר שעזבה את הארץ בעקבות האהבה, כוכבת "חתונה ממבט ראשון" (העונה הראשונה והנוסטלגית), אחווה סיטבון, עושה ריבוט לחיים וחוזרת להתגורר בישראל. היום (שני) נודע כי סיטבון נמצאת בעיצומם של סידורים קדחתניים לקראת המעבר הרשמי מברצלונה, ואף נחתה הבוקר בארץ כדי להתחיל בחיפושים אחר דירה קבועה ומסגרות חינוך לילדים.

סיטבון העתיקה את חייה לבירה הקטלונית בשנת 2018 לצד בן זוגה, יונתן רוזן, שם גידלו את בתו לייה ואת בנם המשותף דניאל. היא מסבירה כי למרות שאפשר לחיות ולטייל בכל נקודה על הגלובוס, המציאות הוכיחה לה שהלב תמיד מושך בחזרה למקורות. עבורה, ישראל היא המקום היחיד שמרגיש כמו בית אמיתי, והיא נרגשת לקראת הפרק החדש בחייהם.

מאחורי המעבר עומדת גם מציאות לא פשוטה שליוותה את המשפחה בשנתיים האחרונות. סיטבון שיתפה בעבר לא פעם בחששות הגוברים בצל עליית האנטישמיות והאווירה האנטי-ציונית בברצלונה. לאחר תקריות מתוחות בשכונת מגוריה, שכללו תליית שלטים נגד ציונים ואף אילצו אותה להכניס את המזוזה המשפחתית אל תוך הבית פנימה, המשפחה החליטה שהגיע הזמן לחזור לסביבה בטוחה ותומכת יותר. ברוכה השבה!