כוכבת "האח הגדול" רפאלה טווינה, שהעפילה למקום רביעי בגמר לאחר שצברה המון רגעים מרגשים על המסך, מתחילה ליהנות מהרגעים שאחרי הריאליטי, והפעם היא עושה זאת לצד האדם שעליו לא הפסיקה לדבר לאורך כל העונה.
במהלך שהותה בבית המצולם במדינה, טווינה שיתפה לא פעם בגעגועים העזים לבן זוגה, רואי, אותו היא נוהגת לכנות בחיבה "המשיח". אחד הרגעים המרגשים ביותר שלה בעונה היה כשזכתה לקבל ממנו שיחת טלפון מפתיעה, לאחר כחודשיים של ניתוק. בשיחה סיפר לה רואי עד כמה הוא גאה בה, מתגעגע אליה, ואף הודה כי התאהב בה מחדש כשהוא צופה בה על המסך, רגע שהצליח לרגש גם את הצופים בבית.
כעת, כשהמצלמות של "האח הגדול" כבר כבו, טווינה נהנית מחשיפה מסוג אחר. אמש (שני) היא התייצבה באירוע השקה בסינמטק תל אביב לרגל הקרנת הבכורה של סרט הדוקו "הדרבי האחרון – שעריים X מרמורק", שיצר וביים השחקן דניאל גד. טווינה הגיעה כשהיא מלווה ברועי, וזוהי למעשה ההופעה הציבורית הראשונה שלהם יחד מאז יצאה מבית “האח הגדול".
עוד נכחו: אסי כהן, מאור שוויצר, ישראל אטיאס, רותם אבוהב, דני שטג, קובי פרג’, תובל שפיר ואורחים נוספים.