הכל התחיל ביום שלישי האחרון בערב, באצטדיון הלאומי בוורשה, במהלך הופעה של כוכב העל הלטיני באד באני כחלק מסיבוב ההופעות העולמי שלו. רעות רגב, שחקנית בת 29 מתל אביב שמיוצגת בסוכנות "ADD", עמדה בשורות הראשונות והצליחה לתפוס את תשומת ליבו של הזמר. ברגע שהפך במהרה לוויראלי ושבר את הרשת, באני חזר על עקבותיו, אחז בידה והעלה אותה לבמה מול עשרות אלפי צופים נלהבים, כשהשניים צועדים חבוקים אל עבר עמדת הדיג'יי.
הצגת פוסט זה באינסטגרם
היום (חמישי) מתפרסם כי רשת ההנעלה "WeShoes" זיהתה מיד את הפוטנציאל והבאזז הדיגיטלי המטורף סביב רגב. בלי לבזבז זמן, ותוך פחות מ-48 שעות מהרגע שהסרטון הציף את העולם, החברה החתימה אותה על חוזה רשמי. עבור רגב, שלא תכננה להחליף את נעלי הנוחות של וורשה בנעלי דוגמנות כל כך מהר, מדובר בנקודת מפנה מטורפת ובקמפיין הדוגמנות הראשון שלה בקריירה. שלא תטעו - לא מדובר כאן בעוד שיתוף פעולה חולף של סטורי אחד באינסטגרם או סרטון טיקטוק חביב שיעלם בפיד תוך 24 שעות.
במסגרת החוזה היא תצטלם לקמפיין החדש של הרשת וצפויה ללוות את שלטי החוצות והפרסומות של המותג לאורך עונה שלמה. הצעד הזה מוכיח שוב שבעולם השיווק של היום, מומנטום דיגיטלי מדויק שווה הרבה יותר משנים של אודישנים, ואנחנו ב-TMI נמשיך לעקוב ולראות אולי רגב היא זו הכוכבת החדשה של הביצה.