בעולם שבו קל מאוד ללכת לאיבוד בין שגרת הילדים לעומס בעבודה, ישראל ונעמי אטיאס מצאו את הנוסחה המושלמת לשבור את השגרה: קמפיין אופנה ארצי משותף. הוא מביא הביתה את אבק הכוכבים של הסדרה המועמדת "אור ראשון", היא מביאה את עולם ההייטק, ויחד הם מייצרים כימיה טבעית שאי אפשר לזייף. פגשנו אותם על סט הצילומים של "קסטרו" שנערך בבר "הייבול" האינטימי של אסא איזקייה מבית השף גיא גמזו, ושמענו מנעמי על חוויית החזרה החד-פעמית לאור הזרקורים, מישראל על הגאווה לראות את אשתו על הסט שלו, ומשניהם על הטיפים האמיתיים שמשאירים את הניצוץ חי ובועט גם בשנת 2026.
נעמי, עזבת את עולם הדוגמנות לפני עשר שנה, היום את בעמדה בכירה בהייטק. איך זה מרגיש לעזוב לרגע את האקסלים והקוד, ולחזור לאיפור ושיער?
"זו ממש חוויה, כאילו שכחתי כבר איך זה מרגיש. אני חושבת שזה פשוט יום כיף, במיוחד שזה ל'קאסטרו', במיוחד שזה עם בעלי, וזה מרגש לחזור".
ישראל, איך זה לראות את אשתך פתאום על הסט שלך?
"אם תדעו מי באמת מכין אותי לאודישנים, אז השאלה הזאת נראית לי פחות רלוונטית. היא מכינה אותי לאודישנים, היא נותנת לי טיפים. אז אני שמח, בעיקר שיש לנו את המקום שלנו. יש יותר חופשיות, יש דינמיקה. אז הטיפים, את יודעת, זה פשוט להיות אנחנו. כשזה אנחנו, זה מנצח".
מי התרגש יותר הבוקר?
ישראל: "אני מרגיש שהיא ממש התרגשה. קמה מוקדם וכאלה, זה מאוד כיף, מאוד משמח. גם אותי זה מאוד ריגש, אין דבר יותר מדהים מלחלוק איתה את הסט".
אחרי עשר שנים יחד וילדים בבית, איך שומרים על הניצוץ בחיים האמיתיים? יוצאים לפעמים לדייטים כמו זרים?
נעמי: "אז קודם כל חשוב לצאת לדייטים דווקא כשהרבה שנים ביחד, ודווקא כשיש ילדים. הכי קל להזניח את זה, לחזור מהעבודה, לתקתק את הילדים שילכו לישון וללכת לעיסוקים שלנו. זה ממש חשוב לשמר את זה - גם אם זה בבית, לשתות כוס יין, לראות איזשהו סרט, לצאת פה ושם מדי פעם, נראה לי שזה עושה את העבודה".
ישראל, הדמות שלך בקמפיין מנסה להרשים בחורה זרה בבר. אם היית צריך להתחיל עם נעמי, היום, ב-2026, עם איזה משפט פתיחה היית הולך?
ישראל: "גם כשהייתי רווק לא הייתי מתחיל עם משפטי פתיחה. קריצה, כוס יין. בסופו של דבר, אני מרגיש את הכימיה".
נעמי, החברים והקולגות במשרד יודעים שאת מצטלמת היום לקמפיין אופנה ארצי לצד בעלך? או שהם הולכים לקבל שוק כשהשלטים באיילון יעלו?
"הצוות שלי יודע, וגם עוד כמה חבר'ה מהמחלקה שאמרתי להם. נראה לי שהרוב יודעים. הם לא יהיו מופתעים".
נעמי מביאה הביתה את עולם ההייטק. אתה מביא את הוליווד. במיוחד עם המועמודות הבינלאומית של "אור ראשון" בפרמאונט פלוס. על מה מדברים בארוחת שישי? אקזיטים או רייטינג ברכילות?
ישראל: "אני אגיד לך את האמת, אנחנו כמעט ולא מביאים את העבודה הביתה. נכנסים ומביאים את ההתעסקות בעיקר, שזה הילדים, השמחה בבית, אני והיא. אז קודם כל, המועמודות בפרמונט היא מדהימה לגבי 'אור ראשון'. זו זכות גדולה. אני יכול לומר שבקרוב יהיה עוד משהו שקשור ל'אור ראשון', אבל משאירים את העבודה מחוץ לבית, אלא אם יש איזה סוגיות שצריך לגעת בהן כדי לפתור ולהרכיב".
נעמי: "הוא גם לא נראה לי כל כך יבין. אתה יודע מה זה אומר אייג'נט וקלוד?".
עבודה משותפת על הסט יכולה להיות מאוד רומנטית, אבל גם להוציא עצבים. היה רגע היום בצילומים שאמרתם, טוב, 'עדיף שכל אחד יחזור לעבודה שלו?'
ישראל: "בסופו של דבר אנחנו כאן, אנחנו חושבים שמח, לא עצבים. אני מבין את השאלה - אם זוג עובד ביחד כמה שנים טובות, זה יכול ליצר מחלוקות. מצד שני, יבואו זוגות ויגידו 'אנחנו מסתדרים בצורה מופלאה', אני חושב שלפעמים צריך לדעת לעשות את ההפרדה".
ישראל, אתה שומר שבת, איש משפחה, ועכשיו גם מוביל קמפיינים ענקיים, ומשחק בדרמת הכי מצליחות. איך השילוב הזה של עובד בבית עם הילדים?
"קודם כל, זה המקצוע שלי, זה שאני שומר שבת, משתדל לכמה שיותר לעשות מצוות, זה דבר שהוא ברובד נוסף למה שאני עושה בחיים שלי.
בסופו של דבר, זה המקצוע שלי, זה משמח אותי, זה מחיה אותי. הילדים חווים את זה בצורה מאוד מופלאה בשנתיים האחרונות. הבן שלי הגדול, ריי, אומר לי, 'אבא, כולם מכירים אותך, הילדים אוהבים אותך מהגן', אז זה מאוד משמח שהבן שלי הגדול רואה את הדברים האלה - זה כיף גדול".
חג האהבה מתקרב, יש ציפיות למשהו גרנדיוזי? או שהשנה סגרתם פינה?
ישראל: "השנה היא סגרה חופשה, היא נכנסה למיקונוס עם חברות".
נעמי: "לדעתי זה ממש רומנטי שהוא נותן לי לטוס עם חברות למיקונוס, כי זו באמת הקרבה מעצמו להיות חמישה ימים, עם שני ילדים, לבד, וזה ממש הרתמות גדולה, וזה ממש לא מובן מאליו מבחינתי ואני ממש מעריכה את זה".
ישראל: "חשוב לומר שאני לעולם לא עשיתי את זה. אני לעולם לא השארתי אותה חמישה ימים עם שני ילדים, למרות שבינינו, שטויות, שתטוס גם עוד חודש".
נעמי: "אני לא מבטיחה שזה לא יקרה שוב פעם".
ישראל: "תטוסי לי עוד חודש, אין בעיה. הנה עכשיו קאסטרו הביאו לנו יופי של ג'ובות".