גלגלצ, כאן ג', הטיקטוק וכעת גם בהפסקת הפרסומות: הטירוף סביב נועם בתן פשוט מסרב להירגע. חודשיים לאחר שחזר לישראל כסגן אלוף אירוויזיון 2026 עם המקום השני והמכובד, הלהיט החדש שלו, "תמיד רציתי עוד", עושה כעת את הדרך הנוצצת גם אל עולם הפרסומות. 

הערב (שני) בפרסום ראשון של TMI, נודע כי היום התייצב בתן על סט הצילומים עבור הקמפיין החדש של מותג האופנה "רנואר", לאחר שלאחרונה נבחר לשמש כפרזנטור החדש של החברה. במסגרת המהלך, השיר המצליח ילווה את הפרסומת החדשה ויהווה את פס הקול הרשמי של הקמפיין - שיעלה בטלוויזיה, בדיגיטל ועל שלטי החוצות ברחבי הארץ.

כזכור, העסקה הנחשקת של הזמר עם חברת האופנה מוערכת בכמיליון שקלים. כעת למדור נודע כי הסכום השמן כולל בתוכו גם את זכויות השימוש בשיר עצמו במסגרת הפרסומת, מה שהופך את המהלך לגזירת קופון כפולה ומוצדקת במיוחד עבור הכוכב הצעיר.

בכך מצטרף בתן לנבחרת הנוצצת והפוטוגנית של המותג, הכוללת את יעל שלביה, אנה זק, ברק שמיר, טל מורד וידין גלמן. נראה שגם הנקע ברגל שאסף בחופשה האיטלקית לא עצר אותו - ועכשיו נותר לנו רק להמתין לראות אותו (ואת השיר שלו) מככבים בכל המסכים!

מטעם חברת "רנואר" מכחישים: "הפרטים אינם מדוייקים, אך יחד עם זאת, אנו שמחים שהקמפיין החדש שלנו עם הפרזנטור החדש וההורס שלנו, נועם בתן מעורר עניין".