אם יש מערכת יחסים שזכתה לאינספור ספרים, מחקרים ותיאוריות, הרי שזו מערכת היחסים שבין חמות לכלה. אבל מדי פעם מגיע סיפור שמוכיח שלא כל קשר משפחתי חייב להסתיים במשקעים.

מחר (חמישי) יינשאו אדוה דדון וידין גלמן במלון בוטיק בצפון הארץ. דדון, שהייתה נשואה בעבר לעיתונאי גלעד שלמור, היא אם בתו אילן, בעוד לה ולגלמן בן משותף שנולד בעיצומה של מלחמת חרבות ברזל, בתקופה שבה עבר גלמן הליך שיקום לאחר שנפצע בקרבות.

לקראת החתונה בחרה אירנה שלמור, אשת יחסי ציבור ואמו של גלעד שלמור, לפרסם פוסט אישי שהאיר את מערכת היחסים שנשמרה גם אחרי הגירושים. "לפני כשמונה שנים עמדתי לצידך מתחת לחופה כשנישאת לגבר מדהים. ביחד הקמתם משפחה קטנה עם ילדה מהממת. המשפחה הזאת ממשיכה ותמשיך להתקיים. היא רק משנה פורמט", כתבה.

גלעד שלמור ואדוה דדון (צילום: רגב זרקה)
גלעד שלמור ואדוה דדון (צילום: רגב זרקה)

בהמשך איחלה לדדון ולגלמן אהבה גדולה, הצלחות, ילדים, שפע של רגעים טובים והרבה שקט. היא אף הוסיפה בחיוך שהיא מקווה שהחמות החדשה תהיה "עוד יותר מוצלחת ממני", וחתמה את הברכה במילים: "אוהבת אותך. אקס חמות".

אדוה דדון וידין גלמן (צילום: אינסטגרם)
אדוה דדון וידין גלמן (צילום: אינסטגרם)

את כל פרטי החתונה, ובהם שמלת הכלה, הלוקיישן והספקים שילוו את האירוע, כבר חשפה ליאורה. את הברכה של שלמור אפשר לסכם במשפט אחד, אולי היפה ביותר שכתבה: "המשפחה נשארה. רק הפורמט השתנה".