רק אתמול (שלישי) השיקה הדוגמנית והמשפיענית מאיה קיי את מותג הלייפסטייל הטכנולוגי GLAMMIE, בשיתוף סופר-פארם, באירוע חגיגי שנערך בקניון רמת אביב. אלא שבמקביל לאירוע הנוצץ, התברר כי היא כבר עומדת במרכז תחקיר חדש של מבקר הצרכנות ניב גלבוע.
אחרי שבחן בעבר את המוצרים של המשפיעניות דניאל עמית ושלקה, גלבוע מפנה הפעם את הזרקור לעבר מאיה קיי. במסגרת תוכניתו ב-i24NEWS הוא בדק את המוצרים המשווקים תחת המותג החדש ואף שלח מצלמה נסתרת להשקה, כשהתוצאות המלאות צפויות להיחשף בשידור.
"המשפיענית מאיה קיי", אמר ניב בזלזול, "מוכרת לכם ציוד סיני שאפשר להשיג באתרים סיניים, במאות אחוזים יותר. קיווינו שהיא נרגעה והפסיקה עם השטות הזו, אבל מה מתברר? שאתמול היא פתחה השקה נוצצת, חנות בקניון רמת אביב עם אותם מוצרים סיניים, רק ששם תשלמו עליהם מאות אחוזים יותר. אז שלחנו מצלמה נסתרת. לא ייאמן מה שתראו בתוכנית היום. אין שכל, אין דאגה. זה מה שעובד אצל המשפיעניות".
דבריו החריפים של גלבוע מצטרפים לשורת ביקורות שהשמיע בעבר נגד מותגים של משפיעני רשת, בטענה לפערים משמעותיים בין עלות המוצרים באתרי מסחר בינלאומיים לבין המחירים שבהם הם נמכרים בישראל. כעת נותר לראות מה חשפה המצלמה הנסתרת של ניב גלבוע.