כחודש וחצי לאחר שזכתה בגמר "האח הגדול" ופינקה את חשבון הבנק שלה במיליון שקלים (לפני מס),  גל רובין החליטה לקחה זמן לעצמה ונסעה להתאוורר יחד עם מספר חברים בסיני.

הבוקר (שלישי) שיתפה את עוקביה: "צללתי קצת תרתי משמע, חברים שלי הטובים והיקרים סגרו להם סיני ובתוך כל הטירוף לא חשבתי שאצליח להתנתק ולהצטרף. יומיים לפני כן הרגשתי שזה כל מה שאני צריכה, הצלחתי להזיז כמה דברים ולשים את הצורך הנפשי שלי בקדימה". 

"אחרי תקופה ארוכה מאוד בלי שניה ורגע, פשוט לצלול לנשימות ונחת, לצפות בים ולנקות את המחשבות, את התקופה האחרונה, ולנווט את התקופה הבאה עלי לטובה", הוסיפה. "חודש אלול כאן, וכבר מתחילה ההתכנסות פנימה, להציף את הרגשות, הכוונות והרצונות. לדייק בכל יום שהכל מאת ה'. לומר הרבה תודה על הקיים ועל מה שעתיד לבוא".

גל רובין (צילום: אינסטגרם)
גל רובין (צילום: אינסטגרם)

 כזכור, רובין מתמודדת בשבועות האחרונים עם אלופציה (נשירת שיער) שהופיעה לדבריה בעקבות הסטרס הרב בו הייתה הזמן שהותה בבית "האח הגדול". בתחילת החודש שיתפה בטיפול שעברה בדרך להחלמה: "זה לא טיפול הכי נעים, וכל זריקה פשוט פרצתי בבכי".