לקראת ראש השנה, כוכבת הרשת אודיה פינטו מתייצבת בשיא העשייה: במטבח ביתה שבמושב עלמה בגליל התחתון, הצטלם ספר מתכונים מיוחד בהשראת קולקציית החג של "CASTRO HOME", כחלק ממהלך דיגיטלי רחב היקף. בין ניחוחות האפייה לעריכת השולחן, תפסנו אותה לשיחה פתוחה על הקריירה, החיים שאחרי הריאליטי והתוכניות להמשך.
פינטו, שכיכבה לאחרונה על המסך ב"פאוור קאפל" ברשת 13, לצד בעלה אליאור סופר והודחה במפתיע בעקבות מהלך אסטרטגי של אסי ועדי, מבהירה כי מבחינתה אין משקעים: "זה לא הוביל לנתק בחברות", שיתפה. "כן התבאסתי, כי אני אישית לא הייתי מתנהלת ככה, אבל אני יודעת שהכוונות שלהם לא היו רעות. לעדי מאוד כאב והיא בכתה, אז אני לא כועסת. אני מאוד אוהבת אותם והם זוג מהמם בעיניי".
לגבי שאר משתתפי התוכנית, כולל עמרי ודורין קנדה, היא שומרת על קו מפויס: "אני בטוב עם כולם ואומרת שלום לכולם. בגמר - שהטוב ינצח". על השיעור המרכזי שלקחה מהריאליטי לחיים האישיים, מספרת פינטו: "תקשורת. התקשורת בינינו התחזקה בצורה מטורפת. אנחנו זוג צעיר בשנה הראשונה שאחרי החתונה, ולמדנו להקשיב אחד לשני יותר ולהבין שביחד אנחנו באמת פאוור קאפל שכובש את העולם".
כשנשאלה על אולם האירועים שפתחה יחד עם אליאור וההנחיות לאורחים לגבי מתנות, השיבה בחיוך ובלי להתבלבל: "אחרי החתונה שלי, כולם יודעים שפשוט צריך לכסות מנה - מכל הלב וזהו".
שיתוף הפעולה הנוכחי עם CASTRO HOME נולד מתוך חיבור ארוך שנים. "זה לא עוד מותג מבחינתי, זו משפחה וזה הבית שלי", היא מסבירה. "אני מקבלת אינסוף שאלות של 'איך הכנת' ואיך בגיל 26 אני מבשלת ככה. התשובה שלי היא שמתכון טוב צריך לעשות מהלב ומהאהבה. אוכל זה רגש".
מבין שלל המנות בספר, יש מתכון אחד בעל משמעות מיוחדת: "קוסקוס. אליאור מכור לקוסקוס, ולדעת להכין לו את זה זה הכי לפנק אותו. כשהוא יושב, אוכל ואומר לי בהתרגשות שאני מתחילה להתעלות על אמא שלו - זה הדבר הכי יפה שיש". ומה הלאה? כשנשאלה על האפשרות להשיק בעתיד מותג אופנה למידות גדולות, פינטו שומרת על עמימות עם חיוך: "אין לדעת, מיום ליום קורים דברים והפתעות קורות. טפו טפו בלי עין הרע, יש למה לחכות".