עולם הרכילות עדיין לא הספיק לעכל את הפרידה של אביבית בר זוהר ואיש העסקים דוד אזולאי שקרתה רק לפני כחודש, אבל נראה שבר זוהר כבר המשיכה הלאה, ובגדול. בערב שבת האחרונה, הגיעה בר זוהר להופעת ה-360 המדוברת של איתי לוי בהיכל מנורה שבתל אביב. אלא שהיא ממש לא הגיעה לשם לבדה. צלם הפפראצי של TMI שנכח במקום, תפס את הכוכבת מבלה יחד עם גבר חדש והשניים נראו קרובים מתמיד.

אביבית בר זוהר וגבר אחר לצידה (צילום: פרטי)

במהלך ההופעה הם נצפו משוחחים בצפיפות רבה, ואף הגדילו לעשות כשהחזיקו ידיים - מהלך שיזמה בר זוהר בעצמה, ואף התנשקו בדיוק כשלוי התחיל לשיר את אחד משיריו הרומנטיים ביותר. אז מי הבחור בר המזל שהצליח לכבוש את לבה של אביבית כל כך מהר? על פי פרסום של וואלה סלבס מדובר בתחילתה של זוגיות חדשה - והגיע הזמן שתגידו יפה שלום לאלעד בן סימון, בן 36, גרוש פלוס שניים המתגורר בראשון לציון.

אביבית בר זוהר וגבר אחר לצידה (צילום: פרטי)

מתברר שהרומן הזה לא התחיל לגמרי מאפס. על פי הפרטים, אביבית ואלעד למעשה מכירים כבר לא מעט שנים טובות, אך נשארו בגדר ידידים. רק בשבועיים האחרונים, הקשר עבר פאזה, הרומנטיקה ניצתה, והשניים החלו לצאת באופן רשמי כזוג לכל דבר ועניין. הופעת הבכורה הפומבית שלהם, כאמור, התרחשה בסוף השבוע האחרון בהופעה של איתי לוי, שם כבר לא היה ניתן להסתיר את האהבה באוויר. אנחנו ב-TMI כמובן נאחל המון בהצלחה לזוג החדש ונמשיך לעקוב מקרוב!

פנינו לתגובת אביבית בר זוהר והיא תובא למדור כשתתקבל.