ראש הממשלה בנימין נתניהו התארח אמש (ראשון) בתוכנית "הפטריוטים" בערוץ 14. אך בשעות האחרונות הרשת גועשת בגלל מה שקרה דווקא מאחורי הקלעים, כאשר נתניהו ורעייתו, שרה, התראיינו לכתב של הערוץ, והתייחסו להופעה של עדן בן זקן בה נכחו מספר ימים קודם לכן.
עזבו את זה שהסיכוי ששרה מכירה מילים של שירי עדן זקן אפסי, אבל כל מה שנתניהו היה צריך לזכור זה משפט אחד בשיר של אריק איינשטיין שעדן בן זקן עשתה לו גרסת כיסוי ומאד מזוהה איתה וגם את זה הוא לא מסוגל:
— חגית קלימן - Hagit Klaiman (@klaiman14) August 31, 2026
“יש בי אהבה והיא תנצח״ @netanyahu
ובערוץ הבית מעלים את זה ♀️ pic.twitter.com/vOGuV07p0M
"אנחנו שנינו מאוד אוהבים את השירה שלה, ואוהבים אותה. יש לה שיר שאני מאוד אוהב", אמר נתניהו ופצח בשירה: "יש לי אהבה והיא תנצח". השירה של נתניהו לא חמקה כאמור מאוזניהם של הגולשים, שזעמו על כך שנתניהו ניכס את השיר לעדן בן זקן - כשמי שביצע את השיר במקור זהו אריק איינשטיין, ואף טעה במילות השיר כששר "יש לי" במקום "יש בי".
רגע רגע, ומה עם השירים האהובים של עדן "אהובתי", "ירח" ו "יוצא לאור"?? זה לא הוגן שאותם נתניהו לא הזכיר כשיר האהוב של עדן בן זקן. טוב כאשר למנהיג הכת אין מושג,לא פלא שחסידיו השוטים מפיצים פייק וקונספירציות למכביר https://t.co/lk7jMSQJmv
— aviad glickman (@aviadglickman) August 31, 2026
"עזבו את זה שהסיכוי ששרה מכירה מילים של שירי עדן בן זקן הוא אפסי", נכתב בתגובה, "אבל כל מה שנתניהו היה צריך לזכור זה משפט אחד וגם את זה הוא לא מסוגל". עוד נכתב: "הוא התבלבל במשפט כי אין בו אהבה, יש בו רק שנאה כלפינו".
כזכור, בדצמבר 2020 ראש הממשלה השתתף בפרויקט גיוס לעמותת "כן לזקן" המסייעת לקשישים, ויחד עם הזמרת עדן בן זקן חידש את שירו האהוב של אריק איינשטיין "יש בי אהבה", שכתב והלחין ארקדי דוכין. נתניהו אמר אז: על שיתוף הפעולה המפתיע: "למרות שנהניתי, החלטתי להשאיר את השירה לזמרים ולהתמקד בתפקידיי האחרים".