אמש (ראשון), כוכבי העונה האחרונה של "חתונה ממבט ראשון" חגגו את סיום העונה במסיבה חגיגית במועדון, אליה נהרו גם לא מעט כוכבים מהעונות הקודמות של ריאליטי החתונות.

מי שגנבו את ההצגה היו נטע מנשה ואביתר כהנא, שהציגו קאמבק זוגי מרגש ימים ספורים בלבד אחרי המשבר ביחסים ופסק הזמן שלקחו זה מזו, עליו דיווחנו לראשונה. השניים השיקו קאמבק מול עדשת המצלמה ונראו קרובים, מחויכים ומאושרים, במה שנראה כמו סימן לכך שהצליחו לצלוח את המשבר האחרון. אחרי שבוע שבו עלו סימני שאלה סביב מערכת היחסים שלהם, אמש, כאמור, הם כבר שידרו תמונה אחרת לחלוטין והפגינו זוגיות חזקה.

גם שאר כוכבי התוכנית הגיעו לחגוג את סיום העונה. עומר בר, לייקי ותומר נראו יחד והפגינו זוגיות לתפארת, אפילו ההורים הטריים סופי ודור לא פיספסו את מסיבת הסיום לעונה והגיעו עם התינוק המתוק שלהם. כל זה, לצלילי תקליטן ואלכוהול שזרם בשפע.

הסטורי של סופי מ''חתונמי'' (צילום: צילום מסך אינסטגרם)
הסטורי של סופי מ''חתונמי'' (צילום: צילום מסך אינסטגרם)

בלטה בהיעדרה: הכלה הכי מסקרנת של העונה, ויקי חלמי. בזמן שחבריה חגגו את סיום העונה ומתחילים לספור את דקות התהילה שעומדות להסתיים, חלמי הצטלמה לקמפיין אופנה ראשון ונחשק.

הסטורי של נטע מנשה (צילום: צילום מסך אינסטגרם)
הסטורי של נטע מנשה (צילום: צילום מסך אינסטגרם)

היעדרותה מהמסיבה אינה מפתיעה במיוחד. חלמי סיפרה בשבוע שעבר בפודקאסט של מיקי לוין כי היא אינה מרגישה חיבור משמעותי לרוב משתתפי העונה, וכי החברויות בין חלק מהמשתתפים מרגישות לה מאולצות. לדבריה, הקשרים הקרובים שנותרו לה מהתוכנית הם רק עם ניב ארגוב ואביתר דנגור ולכן היא לא מוצאת טעם להיפגש עם המשתתפים של העונה. גם למסיבת הברית שערכו משתתפי העונה הזוג, סופי ודור לבנם היא בחרה שלא להגיע, מאחר והרגישה, לדבריה, שלא החליפה איתם מילה כל העונה.