ערב הסליחות בכותל המערבי בירושלים משך אליו אתמול (רביעי) לא מעט פרצופים מוכרים, וכשברקע ההכנות לראש השנה, גם כמה מהנשים הבולטות בתקשורת הישראלית הגיעו למקום הקדוש בישראל כדי לעצור לרגע את שגרת החדשות ולבקש סליחה לקראת השנה החדשה.

בין המבקרות שנצפו בכותל היו מגישות חדשות 12, הבולטות עדי זריפי ואלמז מנגיסטו, שמקיימות גם מחוץ למסך חברות קרובה והדוקה. השתיים הגיעו יחד לסיור סליחות מיוחד בכותל המערבי, כשהן מלוות בישראל רוזנבלום, שערך להן סיור vip במנהרות הכותל והעניק להן הסברים על המקום וההיסטוריה שלו.

הצגת פוסט זה באינסטגרם

‏‎פוסט משותף על ידי ‏‎Adi Zarifi‎‏ (@‏‎adizarifi‎‏)‎‏

זריפי, מהשמות הצעירים והבולטים בדור החדש של מגישי חדשות 12, הגיעה בלבוש מהודר וצנוע, לצד מנגיסטו שהגיעה בשמלה צנועה, וביחד הן סיירו במנהרות הכותל, הקשיבו להסברים, ספגו מעט מהאווירה המיוחדת של המקום ואף הקדישו זמן לבקשת סליחות. "סיור מרתק אל מאחורי הכותל שהוביל ישראל בידע ובקסם בין אלפי שיות ההיסטוריה, ירושלים של מעלה", כתבה מנגיסטו ברשתות.

אבל הן ממש לא היו היחידות. גם ליאל אלי ובעלה הגיעו אתמול לסיור בכותל, והצטרפו לשורת אנשי תקשורת וסלבס שבימים אלה פוקדים את המקום במסגרת אירועי הסליחות לקראת ראש השנה. בין השמות שכבר הגיעו בתקופה האחרונה ניתן למצוא גם את מגי טביבי מגישת חדשות 14 ובן זוגה אבי כאכון.