חן עשור, פאנליסטית בערוץ 14 ואושיית רשת, גילתה אמש כי הזמר אייל גולן לא נכלל ברשימת האמנים שיופיעו בטקס הזיכרון הלאומי של משפחות ה-7 באוקטובר - והגיבה בזעם. 

"מדינה של לקקנים, לא ראיתי דבר כזה", אמרה. "אייל גולן מארח בכל מופע שלו משפחות שכולות, עושה מופע במיוחד בשביל חיילים, מזמין אליו למשרד הלומי קרב, ניצולי נובה. ואת מי מזמינים להופיע באירוע 7 באוקטובר? את עברי לידר, את גלי עטרי?".

חן עשור (צילום: אינסטגרם)
חן עשור (צילום: אינסטגרם)

"אין לי משהו אישי נגדם", הוסיפה עשור. "אבל אין בן אדם יותר ראוי במדינה הזאת שראוי להערצה והערכה על מה שהוא עושה למען משפחות השכול ולכל הדבר הזה שנקרא 7 באוקטובר. מנציח את זה בכל הופעה, כל רגע שהוא יכול הוא עושה טוב. מזל שרוב המדינה כבר יודעת ומבינה שזה הכל פוליטיקה. אבל אלה שלוקחים את האנשים האלה להופיע הם לקקני תחת". 

חן עשור יוצאת להגנתו של אייל גולן (צילום: אינסטגרם)
חן עשור יוצאת להגנתו של אייל גולן (צילום: אינסטגרם)

כזכור, טקס הזיכרון הבינלאומי של משפחות 7 באוקטובר ותנועת "קומו" יתקיים ב-7 באוקטובר בפארק גני יהושע. בין האמנים שיופיעו על הבמה: שלמה ארצי, מירי מסיקה, אושר כהן, גלי עטרי, עברי לידר, עדן גולן, הראל סקעת, נועם בתן ויובל דיין. את הטקס ינחו שורד השבי אלי שרעבי והשחקנית שני כהן