- בריאיון לטל מאיר בערוץ 14 בסוף אוגוסט, הצליחה שרה נתניהו לייצר שתי חזיתות משפטיות. הראשונה מול יאיר גולן, שלגביו ציינה נתניהו שהיה "מלובש ומוכן" במדים במהלך 7 באוקטובר, בזמן שבעלה, ראש הממשלה, לא היה מעודכן בפרטים. בתגובה לדברים שיגר גולן מכתב התראה לאשת רה"מ, שבו דרש התנצלות. לאחר שסירבה, הגיש גולן תביעה בסכום של 2.5 מיליון שקל. נתניהו, בתגובה, איימה לתבוע את גולן על חלקו במצור על המספרה בכיכר המדינה לפני כשלוש שנים.
החזית השנייה נפתחה מול אמיר שדה, אחד הנאשמים בפרשת ירי הנורים לעבר בית ראש הממשלה. שדה דרש התנצלות והסרת הריאיון ואיים בתביעות בסך כולל של 4.5 מיליון שקל. נשאר רק לחכות מי יהיה הבא בתור שיקבל מכתב מעורך דין.
- ניר ברקת, שר הכלכלה, שלא הסתיר את שאיפתו להגיע יום אחד ללשכת ראש הממשלה, עבר השנה טלטלה פוליטית ומשפטית. הפרסומים שלפיהם היה מעורב במגעים להחלפת נתניהו אחרי 7 באוקטובר חזרו רגע לפני הפריימריז. ברקת הכחיש וביקש להיפגש עם נתניהו כדי ללבן את הדברים, אבל זכה לכתף קרה ולתשובה קצרה מלשכת ראש הממשלה: "אין צורך". את הפריימריז סיים ברקת בצניחה מהמקום השמיני למקום ה־24. במקביל פתח חזית משפטית מול חדשות 12, שאותם תבע בסכום של 12 מיליון שקל בעקבות תחקיר שעסק בקשריו העסקיים ובטענות לניגודי עניינים. הערוץ הגיש תביעה נגדית.
- קרבות הפריימריז בליכוד הפכו גם למלחמה אישית בין גילה גמליאל לחיים כץ. בעקבות הספירה החוזרת של הקולות, שהעלתה את ח״כ אתי עטיה, המקורבת לשר כץ, ודחקה את גמליאל לאחור, טענו גמליאל ובעלה, עו״ד חובב דימרי, לאי־סדרים ואף לזיוף בספירה. הטענות הובילו לתלונה במשטרה שהגישה גמליאל, ולעימות קולני בבית הדין של הליכוד. בעימות שצולם נראה עו"ד דימרי מתעמת עם כץ, שהטיח בו במהלך חילופי הדברים: ״יאללה, לך תזדיין מפה, כוס אמו״.