על המסך המגישים עומר ירדני ורותם ישראל הם רציניים, מדווחים על החדשות החשובות שעל סדר היום ומנהלים דיונים בנושאים פוליטיים, בטחוניים ואלה שעל סדר היום, שלא בדיוק משאירים מקום לשטויות. אבל ברגע שהמצלמות כבות ויוצאים לפרסומות, מסתבר שגם באולפן של "העולם הבוקר" יודעים להשתחרר.
הבוקר (ראשון), במהלך הפסקת הפרסומות בתוכנית הבוקר של רשת 13, החליט ירדני להוכיח שהכושר שלו לא מסתיים בכיסא המגיש. במקום לנוח כמה דקות עד החזרה לשידור, ירדני בחר באתגר ספורטיבי מאולתר יחד עם חברי הפאנל שהתחרו בשכיבות סמיכה. מי שנכנס גם הוא לאתגר היה המזרחן והפרשן עוזי רבי, לצד חברים נוספים בפאנל, וכך הפך האולפן החדשותי לזירת תחרות מאולתרת, לפחות לכמה רגעים.
הקטע אמנם התרחש מאחורי הקלעים ולא שודר לצופי התוכנית, אבל הצלחנו להשיג הצצה למה שהתרחש בזמן הפרסומות. ירדני, שנכנס לאתגר בהתלהבות, המשיך עד שבשלב מסוים עצר בתירוץ טוב כשהזכיר לחבריו שבכל זאת יש לו עבודה לעשות ושעליו לחזור לשידור.
מי שנשארה מחוץ לאירוע היא המגישה הספורטיבית רותם ישראל, שהעדיפה הפעם לשמור על האנרגיות ולא להצטרף לתחרות השכיבות סמיכה ולפתוח את התוכנית עם נשימה כבדה.
אז בפעם הבאה שאתם רואים את עומר ירדני ורותם ישראל חוזרים מהפרסומות עם פרצוף רציני, תזכרו שמאחורי הקלעים התמונה יכולה להיראות קצת אחרת.