כוכב "ארץ נהדרת", הסטנדאפיסט וכוכב “גולסטאר”, ירון ברלד, מצא דרך יצירתית להגדיל את ההכנסה - והוא פונה ישירות לעוקבים שלו ברשתות עם הצעה שקשה להתעלם ממנה.

ברלד מפרסם הצעה לגולשים, במסגרתה הוא מציע את עצמו למגוון שירותים אישיים ושיווקיים, במחירים שנעים סביב עשרות שקלים בלבד. כך, מי שמעוניין בברכת יום הולדת אישית מברלד, יוכל להזמין אחת תמורת 50 שקל. בעלי עסקים שמעוניינים בפרסום או בקידום העסק שלהם באמצעותו, יידרשו לשלם 200 שקל.

ירון ברלד (צילום: אור גפן)
ירון ברלד (צילום: אור גפן)

אבל ההצעה לא מסתיימת שם. ברלד מציע גם לכתוב ברכות לחגים ולאירועים שונים, ואף משתף במסגרת ההצעה את מספר הטלפון הפרטי שלו, כדי לאפשר למעוניינים ליצור איתו קשר ישירות. מדובר בסכומים נמוכים נמוכים לכל דעה. 

המהלך של ברלד, שמוכר לקהל הרחב בזכות ההומור והדמויות המזוהות איתו, זכה כמובן לתשומת לב ברשת. במקום להסתפק בהופעות, טלוויזיה וסטנדאפ, נראה שהקומיקאי מצא דרך נוספת לייצר הכנסה והפעם במחירים נגישים במיוחד.