הזמרת סלין דיון חזרה בחודש שעבר להופיע, שש שנים מאז הופיעה בפעם האחרונה בעקבות הפרעה נוירולוגית בה לקתה. אמש היא הופיע בפריז, מול אלפי מעריצים נלהבים בקהל, אך לפתע איבדה את שיווי משקלה ונפלה על רצפת הבמה. דיון הרימה את האגודל כדי לסמן שהיא בסדר, ומיהרה לקום ולהמשיך בהופעה.  

כזכור, דיון אובחנה עם תסמונת האדם הנוקשה, הפרעה נוירולוגית ואוטואימונית נדירה ביותר וחשוכת מרפא, התוקפת ככל הנראה אחד למיליון בני אדם. היא אובחנה רשמית במחלה באוגוסט 2022, ושיתפה את הבשורה עם הציבור כמה חודשים לאחר מכן, בדצמבר 2022, באמצעות סרטון וידאו מרגש וחשוף בחשבון האינסטגרם שלה.

לפני שלושה שבועות דיון פתחה את סדרת 16 ההופעות שלה ב-Plenitude Arena שבפריז, במה שמסמן את הקאמבק הגדול ביותר שלה. "הבטחתי לעצמי לא לבכות", אמרה אז לאלפי המעריצים שקיבלו את פניה. "אני לא עומדת בהבטחות שלי. אבל אני כל כך שמחה לראות את כולכם. התגעגעתי אליכם. הבטחתי לחזור, לחזור לבמה. אז הינה אני כאן, שרה בשבילכם ושרה בשבילי, שרה בלייב. אני כל מה שאני בזכות זה שאהבתם אותי".