חילופי האשמות בין יו”ר מפלגת ישר, נפתלי בנט, ליאיר נתניהו, בנו של ראש הממשלה, בעקבות דברים חריפים שאמר בנט בריאיון לרוני קובן.
בריאיון שהעניק בנט, הוא מתח בין היתר ביקורת חריפה על יאיר נתניהו ופעילותו הפוליטית, והאשים אותו במעורבות במערך הפצת מסרים נגד יריבים פוליטיים. "אני חושב שהוא אדם בזוי שעומד לצד אביו בראש מכונת רעל נוראית שמפרקת את ישראל, מכונה שהפכה את בני גנץ לחצי סוכן איראני, מכונה שלא תבחל בשום דבר", אמר בנט.
בהמשך הריאיון התייחס בנט גם לפרסומים שלטענתו הופצו על אמו, שלפיהם היא נוצרייה, וטען כי מדובר בשמועות שהופצו במסגרת אותה פעילות. "הם אנשים מתועבים ביותר שקמו למדינת ישראל ויאיר נתניהו בצנטרום יחד עם הקטארים האחרים", הוסיף.
איפה נשמע דבר כזה, שפוליטיקאי אחד , מטנף על בנו של פוליטיקאי אחר, שבועיים אחרי שנחשף שניסו לרצוח אותו האיראנים, וכל זה בערוץ במימון משלם המסים הישראלי, וזה עובר לו חלק?! האם שמעתם אי פעם את אבא שלי מטנף על בנו או בתו של אחד היריבים הפוליטיים שלו? איזה אשפה
— Yair Netanyahu (@YairNetanyahu) October 10, 2026
אם חשבתם שהדברים יעברו בשתיקה מצדו של יאיר נתניהו - טעות בידכם: בנו של ראש הממשלה לא נותר חייב והשיב לדברים בתקיפות. בתגובתו מתח ביקורת על עצם ההתבטאות של בנט, על העיתוי שבו נאמרו הדברים ועל שידור הריאיון בערוץ ציבורי. "איפה נשמע דבר כזה שפוליטיקאי אחד מטנף על בנו של פוליטיקאי אחר, שבועיים אחרי שנחשף שניסו לרצוח אותו האיראנים, וכל זה בערוץ במימון משלם המסים הישראלי, וזה עובר לו חלק?", כתב נתניהו. "האם שמעתם אי פעם את אבא שלי מטנף על בנו או בתו של אחד היריבים הפוליטיים שלו? איזו אשפה”.
הדברים מצטרפים לעימות המתמשך בין בנט למשפחת נתניהו, על רקע המחלוקות הפוליטיות וההאשמות ההדדיות סביב השיח הציבורי בישראל רגע לפני הבחירות.