- רוני רוס, בת 76, מחלוצות ההייטק הישראליות ומי שנחשבה במשך שנים לאחת הדמויות הבולטות במעגלים העסקיים בישראל, נמצאת בזוגיות חדשה. בימים אלה היא שוהה בוונציה עם בן זוגה, מיקי זילברשטיין, בן 80, מלונאי ותיק שכיהן כמנכ״ל מלון פלאזה בניו יורק ובתפקידי ניהול בכירים בבתי מלון ברחבי העולם. רוס התאלמנה מבעלה גדעון, שנפטר במאי 2023. היא ייסדה את חברת פנורמה, שנמכרה למיקרוסופט בעסקה של כ־20 מיליון דולר, והשתתפה בעונה השנייה כמשקיעה בתוכנית ״הכרישים״.

נועם סמל, מיקי קם, מיכל ויצחק הרצוג (צילום: איציק בירן)
נועם סמל, מיקי קם, מיכל ויצחק הרצוג (צילום: איציק בירן)

- יום הולדתו ה־80 של נעם סמל נחגג בשישי האחרון בתיאטרון הבימה, במסגרת האירוע “סמל תרבות", שנערך במעמד נשיא המדינה יצחק הרצוג ורעייתו מיכל. לאירוע הגיעו בכירי עולם התרבות, בהם שלמה ארצי, ריקי גל, ליא קניג, מיקי גבריאלוב, טוביה צפיר, ששי קשת, דודו פישר, נתן דטנר, מיקי קם, שלומית אהרון, וגיל שוחט. הנחו בכישרון אודיה קורן (שהפכה בשבוע שעבר לראשונה לסבתא) וטל מוסרי. מי שהייתה אמורה להשתתף בחגיגה אך ביטלה בדקה ה־90 היא מירי אלוני. הזמרת עדכנה כי בשל כאבי גב נאלצה לוותר על המפגש עם חתן השמחה.

קייטי פרי (צילום: קלואי פורבס)
קייטי פרי (צילום: קלואי פורבס)

- בתחילת השבוע הגיעה כוכבת־העל קייטי פרי לנאפה ואלי, קליפורניה, להופעה פרטית, ובחרה לענוד עגילי כסף מקולקציית ה־Ready to Wear של מעצבת התכשיטים הישראלית קרן וולף.

הדר שירי לויקטוריה סיקרט (צילום: עידן ארד)
הדר שירי לויקטוריה סיקרט (צילום: עידן ארד)

- כבוד ישראלי: יוצרת התוכן והמשפיענית הדר שירי נבחרה על ידי ויקטוריה׳ס סיקרט העולמית לייצג את ויקטוריה׳ס סיקרט ישראל בתצוגת האופנה המדוברת של השנה, שתיערך לראשונה בהוליווד, בלילה שבין 18 ל־19 באוקטובר, לפי שעון ישראל.

ציפי פינס ויואב צפיר (צילום: רפי דלויה)
ציפי פינס ויואב צפיר (צילום: רפי דלויה)

- תיאטרון בית ליסין ע״ש ברוך איבצ׳ר חגג פרמיירה לקומדיה הצרפתית ״יום המזל שלי״, בכיכובם של קובי פרג׳, יובל ינאי, יעל וקשטיין, עדי גילת ודור אלמקייס. על השטיח האדום התייצבו מנהלת התיאטרון ציפי פינס, יו״ר אגודת הידידים הילה רהב ובעלה רני רהב, חנה לסלאו, מינדי ארליך, נורית גפן, מוטי רייפ, יואב צפיר, מיקה בשן ויובל כספין, שבאו לפרגן לקאסט וליהנות מהקומדיה שעוסקת בשאלה מה היה קורה אילו יכולנו לחזור לרגע אחד בעבר ולבחור אחרת.