פחות משבוע לפני הבחירות, ומשפיענית הרשת אודיה פינטו מצטרפת לכוכבים נוספים בביצה המקומית וחושפת למי תיתן את קולה בקלפי.

אברי גלעד, מעיין אדם, שלמה שרף וקובעי דעת קהל כבר חשפו למי יצביעו, וכעת זוהי פינטו, שהודיעה לפני זמן קצר על תמיכה במפלגת "עמך ישראל" בראשות עופר וינטר.

"מתחילת יוני האחרון יצאתי למסע עם עצמי להחליט מה חשוב לי בבחירות, והחלטתי על עקרונות שמבחינתי מאוד ברורים ועליהם אצא להצביע", כתבה פיטו. "כתושבת הצפון אצביע קודם כול כדי שיהיה לנו פה חיים טובים".

"ארבעה חודשים אני חוקרת ובודקת על המפלגות כדי להחליט למי להצביע", הוסיפה פינטו וכתבה. "החלטתי למי אצביע - למי שהכי ייתן לי פה ביטחון. אני הכי מתחברת למפלגת "עמך ישראל" ובמיוחד לנטעלי שם טוב שהיא צפונית גם. למה שהיא מביאה ולאג'נדה שלה. היא נולדה בקרית שמונה, עברה למטולה ופונתה ב-7 באוקטובר. אני מתחברת לאג'נדה שלה והיא מפה, גרה בסמוך ללבנון ומה שאני רואה זה שהיא הולכת לעשות וואו לצפון. הלב שלי מאוד מאוד איתם והם גם ימין מאוד מאוד חזק".

עוד אמרה פינטו כי: "יש מלא קמפיינים נגדם ואני חושבת שזה יהיה הפוך על הפוך והם יעברו את אחוז החסימה. הם ימין חזקים וטובים ואני עפה עליהם ברמות וזה יהיה וואו. הלב שלי אומר להצביע עמך ישראל. אני חושבת שעופר וינטר  ונטעלי יביאו לנו בשורה חדשה לפה ויעברו וכל הקמפיינים נגדם הם הפחדה כי הם בעצם כן יעברו את אחוז החסימה".