המגישה לשעבר קורין גדעון, שנחשבות היום לאחת המשפיעניות החזקות ברשת, הגיבה לפני זמן קצר (שני) לפרק הבכורה של "הישרדות", במהלכו אבי שושן שיתף בפיטוריו מבית החולים איכילוב, עבורו שימש כדובר, בעקבות הסערה סביב מסיבת העיתונאים של החטופה המשוחררת יוכבד ליפשיץ. 

גדעון, שחוותה בעצמה סערה מול בית החולים עוד בימיו כדובר של המרכז הרפואי, כתבה: "חבל שלא פוטרת לפני שילדתי", והזכירה למי שהספיק לשכוח: "זה האיש שאחראי על זה שאיכילוב נכנסו בי על מאתיים בפרשת החלון. הימור שלי - זה הנבל של העונה". 

קורין גדעון סוגרת חשבון עם אבי שושן (צילום: אינסטגרם)
קורין גדעון סוגרת חשבון עם אבי שושן (צילום: אינסטגרם)

שושן לא נשאר חייב והגיב לגדעון על אותו המקרה: "הגבתי, והגבתי חזק. בדיוק כמו שהגיע לה. ובאותו רגע נגמר הסיפור שלה. קורין גדעון היא בעיני סמל לתת ז'אנר של פליטי ריאליטי וסלב סוג ז' שנולדו למציאות שבה מגיע להם הכל רק בגלל שהם מפורסמים וכמה עוקבים יש להם. גדעון היא התמצית של הריקנות ועולם הכלום ושום דבר". לסיום, עקץ אותה על תקרית שהייתה לה בעבר עם השף חיים כהן. 

אבי שושן מגיב לקורין גדעון (צילום: אינסטגרם)
אבי שושן מגיב לקורין גדעון (צילום: אינסטגרם)

אבי שושן מגיב לקורין גדעון (צילום: אינסטגרם)
אבי שושן מגיב לקורין גדעון (צילום: אינסטגרם)

אבי שושן מגיב לקורין גדעון (צילום: אינסטגרם)
אבי שושן מגיב לקורין גדעון (צילום: אינסטגרם)

נזכיר, כי "פרשת החלון" אותה הזכירה גדעון אירעה בינואר 2021, לאחר שילדה את בתה הבכורה בבית החולים איכילוב. כ-12 שעות לאחר הלידה, העלתה גדעון סטורי זועם לחשבון האינסטגרם שלה ובו מתחה ביקורת חריפה על תנאי האשפוז במחלקת היולדות. היא טענה כי הושמה בחדר פנימי חנוק "ללא חלון" ו"ללא חמצן", ותיארה את המחלקות כ"מזעזעות".

התגובה החריפה של איכילוב לא איחרה לבוא. מנהל מחלקת היולדות, פרופ' יריב יוגב, פרסם תגובה פומבית נוקבת בעמוד הפייסבוק של בית החולים. הוא האשים את גדעון בניהול שיח מבזה כלפי הצוות הרפואי והאחיות, וחשף כי היא שוכנה בחדר פרטי, חדש ומפואר שעוצב במיוחד כחדר פנימי שקט. שושן, שכיהן באותם הימים כדובר של בית החולים, היה זה שהוביל את הקו התקשורתי התוקפני של בית החולים באירוע זה. 

הפוסטים עוררו גל של ביקורת נגד גדעון ברשתות החברתיות, ואף זכו למערכון סאטירי בתוכנית ארץ נהדרת. למחרת, גדעון פרסמה סטורי התנצלות, הסבירה שהניסוח הקיצוני נבע מהורמונים ומסערת רגשות שלאחר הלידה, והבהירה כי הטענה היחידה שלה הייתה חוסר האוורור והחלון. בהמשך היא אף נפגשה עם פרופ' יוגב לשיחת פיוס.