חטיבת החדשות של כאן התנתה את חזרתה של אילה חסון לשידור בהבהרה ובהתנצלות, בנוסח שיהיה מקובל על ההנהלה. חסון סירבה בתוקף, וכתוצאה מכך לא תשדר הערב. בתגובה, הקולגה עמית סגל יצא להגנתה וסוגר חשבון עם התאגיד. אלא שלדבר הבא הוא לא ציפה, כשטלי מורנו השיבה לו בעקיצה כואבת.
סגל כתב ברשתות החברתיות: "ברכות לתאגיד השידור הציבורי שאחרי עשור ללא כל רבב איזון למופת דיבור בכבוד על כל המגזרים ושיקוף נאמן של כל הדעות בישראל, מצא סוף סוף את הפגם הראשון של אחד ממגישיו וכעת דורש התנצלות משפילה אחר התנצלות משפילה. מי שמתחנף לכת קטנה מוזמן לבקש את המימון שלו מהכת הקטנה, לא מהציבור".
טלי מורנו, מגישת כאן חדשות, לא נותרה חייבת ועקצה אישית את סגל ופרשת ההתכתבויות עם יונתן אוריך: "ברשותך עמית, ניקח עצות ממישהו אחר. נגיד אחד כזה שהסטנדרטים העיתונאיים שלו קצת יותר גבוהים, עם פחות משיכה לטנגו עדין, תודה".
לא רק עמית סגל יצא להגנתה של חסון: באופן לא מפתיע גם ינון מגל הצטרף לחגיגה, והמשיך להפיץ את אמירותיה הגזעניות של חסון על נשים בדואיות: "איזו חוצפה של התאגיד לאנוס את אילה חסון לשרשרת התנצלויות מביכה על דברים שבכלל לא אמרה בתאגיד. לא מבין על מה הסערה ומה לא נכון בדבריה. הדבר היחיד שאפשר לחשוב עליו זה הטענה שרוב הנשים הבדואיות מוכות. שלא אתפלא כמובן אם זה נכון. אילה, תרימי את הראש. הם רק יפסידו ואת תרוויחי".
הפרשה כזכור החלה בריאיון בגלי ישראל שבו חסון טענה כי נשים בדואיות בנגב הן לרוב נשים מוכות. בעקבות הביקורת היא התנצלה ברשתות החברתיות בפני מי שנפגעה מדבריה. ועדת האתיקה של התאגיד קיבלה את התנצלותה, וגם התאגיד התנצל על ההכללה. בהמשך דרשה חטיבת החדשות שחסון תתייחס בשידור גם לדבריה על הנשים הבדואיות וגם לאמירה בתוכניתה שממנה השתמע כי התגלו כשלים בכל הקלפיות בחברה הערבית.
חסון סירבה להתנצל וכתבה: "שלום לצופות ולצופים היקרים שלי, הערב לא ניפגש בשידור". לטענתה, מנהל החדשות ליאור לנדנברג דרש ממנה להקריא מילה במילה נוסח ששלח לה בוואטסאפ, שלדבריה ייחס לה כוונות שלא היו לה. חסון כתבה כי הציעה נוסח חלופי שכלל הבהרה והתנצלות, אך לנדנברג דחה אותו. היא גם האשימה אותו באכיפה בררנית וטענה שכבר מסרה הבהרה בשידור במוצאי שבת.
בתאגיד מסרו כי ההתבטאויות היו מכלילות ולא מבוססות וכי הדברים על הקלפיות עלולים לפגוע באמון הציבור בתוצאות הבחירות. חטיבת החדשות עומדת על דרישתה שחסון תפרסם הבהרה והתנצלות בשידור בנוסח שיהיה מקובל גם על ההנהלה.