לפני שנתיים פתח השף מאיר אדוני מסעדה כשרה חדשה בקייב שבאוקראינה הנקראת "סמנה", המצטרפת למסעדות רבות שלו מעבר לים. אדוני קבע מזוזה במסעדה הכשרה החדשה שפתח ואמר: "תודה לך בורא עולם על עוד נצחון קטן בחיים שאתה מעניק לי בעזרת השם נעשה ונצליח". אלא שתוכניות ומציאות לחוד, לנוכח המלחמה הקשה באוקריאנה עם כיבוש הרוסים בחודש האחרון.
המסעדה כמו כל בתי העסק במדינה נותרה ריקה מאדם ואדוני נאלץ לסגור את המסעדה, לאחר שהשקיע בה יחד עם שותפיו מיליוני יורו. אמש התייצב אדוני בהשקת הסניף החדש של רשת ארקוסטיל קיטצן בגני תקווה להם הוא משמש פרזנטור יחד עם השף טום אביב, שם שיתף באכזבה מסגירת המסעדה בה הושקע הרבה כסף ואמר שהוא מעריך כי המסעדה לא תפתח מחדש בשנה וחצי הקרובות, כי המסעדה מיועדת לאוליגרכים.
עוד הוסיף שהמסעדה למזלו לא נבזזה, בדומה לעסקים אחרים באזור, כי יש מטעמו ומטעם השותפים שומרים שנמצאים במסעדה 24/7. אבל אל תדאגו לאדוני שכבר שועט קדימה עם הדבר הבא ובימים אלה פותח מסעדה חדשה באתונה עם קבוצת בראון, ומסעדה נוספת כשרה בסינגפור וגם בלונדון.