אחרי שכבש את הזירות הבינלאומיות, ביניהן מרוקו ומיאמי עם המסעדות החדשות, השף טום אביב עושה עומר אדם וכובש את דובאי. השף הסורר הוזמן על ידי הקונסוליה הישראלית בדובאי לבשל בפסטיבל האוכל הבינלאומי שנערך בסופ"ש האחרון בדובאי.
אביב, יחד עם עוד 30 שפים ידועים מרחבי העולם, הוא הישראלי היחיד שהוזמן להציג את המטבח הקולינרי ביניהם את מנת הפסטת חריימה המוכרת שלו. אתמול והיום הוא יבשל בלייב על הבמה מול אלפי אנשים המבקרים בפסטיבל הקולינרי ויעניק שיעור בבישול למעוניינים.
כיאה לאביב, הוא הצליח למשוך גם את תשומת הלב של מגזין החדשות הבינלאומי בדובאי, שהתעניין בשף הישראלי המקועקע והיום הוא צפוי להתראיין לכתבה שתהפוך אותו למפורסם גם ביעד התיירות החדש לישראלים.