מייה שם, ששוחררה משבי חמאס בעזה אחרי 54 ימים ומצליחה לאט לאט לחזור לשגרה, מצרפת את אחותה לתעשיית הבידור. דני שם, אחותה הקטנה של מייה, דומה לה כל כך – כמעט שתי טיפות מים. שם, שכבר הכירה את התעשייה מקרוב ואף קטפה קמפיינים נחשקים, עושה צעד עבור אחותה הקטנה ודואגת להחתים אותה גם היא בסוכנות הייצוג של רוברטו בן שושן, אותה הסוכנות בה חתומה מייה.
אתמול נערך יום צילומים לאחותה הקטנה של מייה, לצורך בוק בסוכנות הייצוג. היא ליוותה את אחותה על סט הצילומים ואף ניצלה את ההזדמנות להצטרף אליה מול עדשת המצלמה לכמה תמונות משותפות, שתוכלו לראות בהן עד כמה הדמיון ביניהן מרשים.
כזכור, שם שנחטפה מהמסיבה בנובה שבקיבוץ רעים ב-7 באוקטובר ונלקחה לשבי חמאס, שבה לישראל ושוחררה כחודש וחצי לאחר מכן במסגרת עסקת החטופים. מאז שחרורה היא מזוהה עם מאבק משפחות החטופים הקוראים להשבת יקיריהם.
לאחרונה היא עושה את צעדיה הראשונים בתעשייה ובונה קריירה חדשה. לטובת כך, חתמה בסוכנות הייצוג המובילה של רוברטו, שמייצג שמות של כוכבים כמו נועה קירל, אודיה אזולאי, ריף נאמן, טיילור מלכוב, סופיה מצ'טנר.