יעל שלביה, אחת הדוגמניות היפות ביותר שידעה הביצה, הסכימה לשתף עם קוראי TMI בסודות היופי והטיפוח הכמוסים שלה.
החל ממה המאכל הראשון שהיא אוכלת בבוקר אחרי שהשכימה משנת היופי שלה, איך היא שומרת על הגזרה הדקיקה והחטובה, כיצד היא מטפלת בעור הפנים החלק והרענן שלה ואיך היא מטפחת את השיער השופע והמבריק. אלה הם טיפים ששווים זהב לכל אישה, אז אמצו אותם במהרה ואולי יום אחד תהפכו בעצמכם ליעל שלביה, מי יודע.
מה המאכל הראשון שיעל שלביה אוכלת בבוקר?
"בימים שאני מתאמנת אני ממש משתדלת לאכול רק אחרי האימון, אחרת כבד לי ממש אז אני מתאמנת על הבוקר ואז אני לא אוכלת ארוחת בוקר. אם אני לא מתאמנת אני יכולה לאכול תמר ואגוז, שיבולת שועל, חביתה, אבוקדו אני אוהבת בוקר ישראלי, חביתה, אבוקדו לחם. בעיקר חביתות ופחות יוגורטים".
איך יעל שלביה שומרת על הגזרה החטובה?
"מלא מים! זה טוב להכל, לגזרה, לבריאות, עור הפנים. ספורט שאני אוהבת שזה פילאטיס אצל מירב ואימונים אצל תומר טנצר, ללכת כמה שיותר ברגל".
איזה טיפ יעל שלביה מעניקה לקוראים שלנו?
"להשתדל לא ליפול למאנצ'ים של שוקולד בערב שזה בערך הנפילה הקבועה שלי, יום שאני עובדת בלי מאנצ' של שוקולד זה יום ששמרתי על הגזרה".
איך יעל שלביה שומרת על עור הפנים המבריק שלה?
"בעיקר מים! כמה שפחות דברים מלוחים שיכולים לעשות את העור שומני, לכל אחת זה ממש אינדווידואלי, זה תלוי ממש בהורמונים וכל אחת היא אחרת, אני אישית נמנעת מדברים מלוחים מדי והולכת לטיפולי פנים אצל נוי פשה, שגיליתי אותה בחצי משה האחרונה והיא עשתה לי פלאים!".
איך יעל שלביה שומרת על השיער?
"האמת שעל השיער שלי עובדים הרבה, משתדלת כמה שפחות פנים, כמה שפחות בייביליס, משתמשת בשמפו מרכך ומסכות של מיקי, שמנים לשיער מגן חום, מגן חום הוא אחד הדברים הכי חשובים לשיער ולגזור קצוות פעם בכמה זמן, כמה שאפשר, תמיד רן המעצב שיער שלי אומר 'ככל שתעשי קצוות השיער שלך ישאר בריא וישמור על עצמו'".