ג'ורג'ינה רודריגס, זוגתו ואם ילדיו של האיש הנעקב בעולם, כריסטיאנו רונאלדו פרסמה באינסטגרם תמונה של טבעת אירוסין עצומה, בעלת אבן מלבנית שקופה, בצירוף הכיתוב: "ושמור אותנו מן הרע, אמן" בערבית וגרמה לכולם לחשוב שהם התארסו. מאז, כולם הבינו שהם עדיין לא והיא בכלל רמזה אולי על אמצעי האבטחה המוגברים סביבה וסביב משפחתה בערב הסעודית אך כעת, בשורה מדאיגה הצליחה לעורר סערה בגזרתם של כוכב הכדורגל והדוגמנית.
View this post on Instagram
אחת החברות בבעלותה של הספרדיה- ארגנטינאית, Bellalisa- נסגרת. למרות שג'ורג'ינה נמצאת בתקופה מקצועית מאד יציבה, ההחלטה העסקית הזו עוררה סערה. למה שדמות שמרוויחה מיליונים וזוכה להצלחה מסחררת ברשתות החברתיות תסיים את אחד המיזמים המבטיחים ביותר שלה? אשת הכדורגלן הראתה יכולת נהדרת להפוך את התדמית שלה לאימפריה אמיתית, אם כי לא לכל הפרויקטים שלה הייתה אותה תוצאה.
View this post on Instagram
לדברי Vanitatis, אשת העסקים החליטה לסגור לצמיתות את Bellalisa, חברה בע"מ שמטרתה קידום נדל"ן. החברה הוקמה בנובמבר 2023 יחד עם המנהל הבלתי נפרד שלה, רמון ג'ורדנה. למרות הציפיות הגבוהות, האמת היא שהחברה לא רשמה שום רכישה או עסקה משמעותית במקרקעין. לאחר בקושי שנה של קיום, ב-2 באפריל 2025, הוחלט להפסיק כל פעילות ולסגור רשמית את הפרויקט. ולמרות שהבשורה התפרסמה ממש עכשיו, ג'ורג'ינה ממשיכה לשדר עסקים כרגיל והחליטה לפנק את העוקבים בתמונה לוהטת במיוחד בביקיני, מה שלא עשתה כבר הרבה זמן.
View this post on Instagram