בשבוע שעבר, בגיל 91, הלך לעולמו אייקון האופנה האיטלקי ג’ורג’יו ארמני. לליאורה הגיעה תמונה שמנציחה את ההיכרות של ארמני עם המפיק ואיש האופנה הישראלי הבולט והמשפיע, מוטי רייף.

רייפ, תוכל לשחזר את הסיטואציה?
״בתמונה רואים את שנינו בסיום תצוגה, שם נפגשנו להצטלם יחד. לירן פטרזיל אירגן את המפגש. לירן, אשר במשך שנים רבות שימש כסמנכ״ל שיווק בכיר של קבוצת ארמני במילאנו, נחשב לאחד האנשים הקרובים ביותר אליו״.

מכירים. ג'ורג'יו ארמני ומוטי רייפ (צילום: דיאגו מיטלברג)
מכירים. ג'ורג'יו ארמני ומוטי רייפ (צילום: דיאגו מיטלברג)

חברים נוספים של פטרזיל מספרים כי הוא השתתף בטקס האשכבה שהתקיים במילאנו, במבנה התיאטרון של ארמני עצמו. זאת לצד עובדי קבוצת ארמני מכל העולם, תושבי מילאנו המזוהים עם המותג, המעצבת דונאטלה ורסאצ’ה, ראש עיריית מילאנו, שחקנים ואמנים איטלקיים רבים, וכן משפחות אצולה איטלקיות, בהן משפחת אלקן ויורשי משפחת פיאט ופרארי.

הטקס התקיים באווירה מכובדת ורשמית והעניק כבוד אחרון לארמני ולתרומתו הגדולה לעולם האופנה. ההלוויה התקיימה ביום שני בחיק המשפחה הקרובה בעיר ריוולטה, כ-100 קילומטר ממילאנו וארמני נטמן לצד הוריו ואחיו הבוגר.

שלום, חבר. לירן פטרזיל וג‘ורג‘יו ארמני (צילום: דיאגו מיטלברג)
שלום, חבר. לירן פטרזיל וג‘ורג‘יו ארמני (צילום: דיאגו מיטלברג)

- בשני שעבר התקיימה חתונתה של הילה מרגלית, נכדתו של הראשל״צ דוד יוסף ונינתו של הרב עובדיה יוסף זצ״ל, עם הראל דרשן. טקס הכלולות התקיים באולם טדי בבנייני האומה בירושלים. נכחו: שועי ארץ, נבחרי ציבור, פקידות בכירה ורבים מראשי ש"ס. 

- חוג ידידי תיאטרון באר-שבע, בראשות עליזה מנור, אירח בסוף השבוע קוקטייל חגיגי אחרי ההצגה “האמת” מאת פלוריאן זלר. כוכבי ההצגה – אורי דב יוסף, נעמי לבוב, שני קליין ומיכאל מושונוב – התייצבו ב”גרין רום” שבמשכן האומנויות בעיר והצטלמו עם אורחי האירוע. מנכ”ל התיא טרון שמוליק יפרח הסתובב בגאווה לצד סנדרה שדה, שהגיעה במיוחד לכבוד בנה מיכאל מושונוב.

קוקטייל חגיגי. שני קליין, נעמי לבוב ועליזה מנור (צילום: עידו לביא)
קוקטייל חגיגי. שני קליין, נעמי לבוב ועליזה מנור (צילום: עידו לביא)