בעוד רוב הכוכבות מחכות חודשים עד שבגדים מתצוגות אופנה יגיעו לחנויות, אדיסון ריי החליטה שהיא לא הולכת לחכות אפילו יומיים. הכוכבת בת ה-24 הופיעה אתמול בנשוויל עם בגדים שעזבו את המסלול של וורסאצ'ה במילאנו ממש לפני יומיים - וזה לא סתם איזה חולצה רגילה. אדיסון עלתה על הבמה עם חזייה נוצצת בכסף וזהב וכותנות משובצות באבני חן, בשירים "Money Is Everything" ו"High Fashion" (איך זה מתאים!), והוכיחה למה היא הבחירה המושלמת לעידן החדש של המותג האיטלקי.
הצגת פוסט זה באינסטגרם
השבוע היה רגע מכונן עבור וורסאצ'ה. אחרי שנים שבהן דונטלה וורסאצ'ה ניהלה את המותג, דריו ויטלה השתלט על התפקיד והציג את קולקציית האביב 2026 שלו. התצוגה הייתה אחת המדוברות ביותר בשבוע האופנה של מילאנו - ויטלה לקח את הקודים של המותג מסוף שנות השמונים, תקופת הזוהר של ג'אני וורסאצ'ה, ופירש אותם מחדש בחליפות עם כתפיים חדות, חזיות סקסיות והדפסים צבעוניים שרק וורסאצ'ה יודע לעשות כל כך טוב.
הצגת פוסט זה באינסטגרם
מה שמדהים זה שאדיסון הצליחה להשיג את הפריטים האלה כל כך מהר. היא לבשה את החזייה הנוצצת מלוק 66 ואת הכותנות המשובצות באבנים מלוק 75, ובתור מגע תיאטרלי נוסף היא גם הוסיפה כפפה סגולה אחת עם אבני קריסטל שגם הופיעה על המסלול. השאלה איך זה בדיוק קרה - וורסאצ'ה שלח לה את הבגדים במטוס מיוחד ישירות מהתצוגה? או שאולי זה היה מתוכנן כבר הרבה לפני?
מה שבטוח זה שאדיסון היא הכוכבת המושלמת ללבוש עיצובים כאלה. מי מתאים יותר לחזייה כמו כדור דיסקו מכוכבת פופ של דור Z? בנוסף, בהתחשב בזה שאדיסון הולכת בדרך מאוד דומה לבריטני ספירס מתקופת Y2K, זה הגיוני לגמרי שהיא נמשכת לוורסאצ'ה - המותג שליווה ותמך בבריטני לאורך כל הקריירה המוזיקלית שלה. זה כמו העברת לפיד, ואדיסון נושאת אותו בצורה מושלמת.
הצגת פוסט זה באינסטגרם
הלוק הזה זה בדיוק מה שמופע בימה צריך להיות - דרמטי, מלא נצנוצים, ומעט מוגזם. זה לא משהו שתלבשי למכולת, אבל זה בדיוק מה שצריך כשאת רוצה לעמוד על במה ולהשאיר רושם. אדיסון והסטייליסט שלה, דרה, בבירור עשו את שיעורי הבית באופנה - ולא רק זה, אלא שזה גם הוכחה רצינית שהיא מסוגלת להשיג פריטים ישירות מהמסלול לפני ששבוע האופנה של מילאנו בכלל נגמר.
מה שמעניין זה איך אדיסון לקחה את הרעיון של שואגירל (סליחה, טיילור) והפכה אותו למשהו שבאמת מרגיש שייך לה. זה לא סתם חיקוי או קוספליי - זה בחירה אופנתית מחושבת שמתאימה לאישיות שלה ולמוזיקה שלה. "Fame is a Gun" זה לא בדיוק שיר לבעלי לב חלש, ואדיסון מוכיחה שהיא מבינה בדיוק איזה תדמית היא רוצה להציג.
הצגת פוסט זה באינסטגרם
הקשר לבריטני ספירס לא מקרי. בריטני הייתה אחת הכוכבות הראשונות שהפכו את וורסאצ'ה לחלק מהתדמית הפופ שלה, והיא עדיין אחת הדוגמאות הכי טובות לאיך כוכבת פופ צריכה ללבוש את המותג הזה. אדיסון לוקחת את המורשת הזאת ומעבירה אותה הלאה, אבל בצורה שמרגישה מעודכנת ורלוונטית לדור שלה.
השאלה עכשיו היא איך ויטלה, המעצב החדש של וורסאצ'ה, יוכל לנווט את המותג עם כוכבות כמו אדיסון. אם הלוק הזה מעיד על משהו, זה שהוא מבין בדיוק איך להעביר את הקודים של וורסאצ'ה לדור חדש - לא רק בעיצוב הבגדים אלא גם בבחירת האנשים שילבשו אותם. אדיסון ריי עם וורסאצ'ה החדש זה באמת זיווג שנעשה בגן עדן.
הצגת פוסט זה באינסטגרם