ברוקס נאדר (28), דוגמנית "ספורטס אילוסטרייטד" ואושיית רשת עם מיליוני עוקבים, הרשימה בנוכחותה בשבוע האופנה במילאנו. היא הופיעה באירוע יוקרתי של חברת הבידור והמדיה "EE72" כשהיא לבושה בשמלת ארכיון מנצנצת של בית האופנה האיטלקי רוברטו קוואלי, ואם השמלה השקופה לא הייתה מספיקה - נאדר בחרה גם הפעם לוותר על חזייה והוסיפה טאץ' נועז במיוחד ללוק הזוהר.
הצגת פוסט זה באינסטגרם
נאדר, שידועה בבחירות האופנתיות הפרובוקטיביות שלה, לא הגיעה לאירוע לבד. לצידה בלטה גם אחותה שרה ג'יין, ושתיהן הפכו במהרה למרכז תשומת הלב של הצלמים. "הדרך הטובה ביותר לסיים את (שבוע האופנה של) מילאנו", כתבה נאדר ל-1.7 מיליון עוקביה, בצירוף תמונות מהאירוע.
הצגת פוסט זה באינסטגרם
אך גם כשהיא לא על סט הצילומים או באירוע נוצץ, חייה האישיים של נאדר מספקים לא מעט כותרות. בשבועות האחרונים נקשר שמה לשמועות על משולש אהבה עם שניים מכוכבי הטניס הגדולים בעולם - קרלוס אלקראס ויאניק סינר. אחותה גרייס אן רמזה תחילה על קשר עם סינר, ורק בהמשך אישרה כי גם אלקראס נמצא בתמונה.
כשברוקס נשאלה על כך בתוכנית האירוח של אנדי כהן, היא בחרה להשאיר את העניינים מעורפלים: "ליידי לא מנשקת ומספרת, ובטח לא פעמיים", אמרה הדוגמנית, ובהמשך הוסיפה "גברים עושים את זה כל הזמן, אז למה שאני לא?". מקורבים טוענים כי נאדר מנצלת את הספקולציות כדי לחזק את מעמדה הציבורי, אך כך או כך - בין השמלות הנוצצות במילאנו לבין שמועות האהבה שמסרבות לגווע, ברוקס נאדר ממשיכה להוכיח שהיא יודעת איך להישאר במרכז העניינים.
הצגת פוסט זה באינסטגרם
הצגת פוסט זה באינסטגרם